x

OSVOJITE NAGRADU HOTELA CENTRAL: Još jedan sjajan Mad Friday DJ Party!

NAGRADNA IGRA ZAVRŠENA. IMENA DOBITNIKA. MJESEČNA KARTA: Amina Facic. DNEVNA KARTA: Medina Hodžić - Abdagić, Nermina Pozder, Edvin Cama, Edita Mrso, Ajša Kulovac, Mirna Sijerčić, Paulina Ribić, Amra Galijašević, Elmela Batovac, Aldin Duranović.

Majski Mad Friday DJ Party je sasvim očekivano bio vrhunski, u što smo se sami uvjerili, no prije nego vas upoznamo sa tim, u saradnji s Hotelom Central za posjetioce ekskluziva.ba portala imamo iznenađenje. Naime, u saradnji sa hotelom, portal ekskluziva.ba dijeli 10 jednodnevnih karti za dvije osobe (10x2), koja uključuje uživanje u bazenu, sauni, turskom kupatilu, fitness centru, te jednu mjesečnu kartu za jednu osobu, koja uključuje iste tretmane, s time da će dobitnik moći uživati više dana. Nagradna igra traje 7 dana, do subote 07. juna do 20:00 sati,  a sve što je potrebno jeste da lajkujete facebook stranicu Hotel Central, a potom u komentar (na portalu, ne na facebooku) napišete odgovor na pitanje: Koji je najčitaniji showbizz portal u BiH?. Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom nakon završetka igre.

Hotel Central

Ćumurija 8

033 561-800

Poznato je kako Hotel Central Sarajevo Weest Wood svakog posljednjeg petka u mjesecu organizuje ubjedljivo najbolji party u gradu, jedinstven za cijelu BiH. Sve veći broj njih postaje istinski zaljubljenik u Mad Friday DJ Party, a ono na što posjetioci tamo naiđu bez sumnje prevazilazi njihova očekivanja.  

 

Apsolutni mir i uživanje u besplatnom vježbanju uz DJ Mahira Beathouse-a je ponovo oduševilo sve. Kao i do sada, kada je u pitanju DJ Fitness Party za potpuno užitak tu su bili Coca Cola & Burn. Bogata raznovrsnost programa, brojne sprave za vježbanje koje pariraju onim u evropskim metropolama ponovo su bili sasvim dovoljni da se na Mad friday DJ Partiju ostane do posljednje minute. Hotel Central West Wood Club & Spa je omogućio mir, harmoniju i apsolutno uživanje, a ujedno dokazao zašto je daleko ispred svih. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.