x

OTAC AMARA GILETA NAVODNO SE ODAO POROKU: Evo šta kaže pjevač o tome i šta je prava istina!

Pjevač čija popularnost ne prolazi, jedan od rijetkih pobjednika Zvezda Granda čija traženost nije opala Amar Jašarspahić Gile cijelo ljeto nije imao slobodnog dana. Pored svakodnevnih svirki po cijelom regionu, ali i dijaspori, Amar je svaki slobodni momenat iskoristio u finaliziranje dugo najavljivanog albuma koji je trenutno u finalnoj fazi. 

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje trenutno se radi na nekim finesama i finalnim slikama, što znači da je pitanje dana kada će album ugledati svjetlo dana.

 

Pored svih ovih obaveza, Amar kao UNICEF-ov ambasador ima puno obaveza, kako kao djelatnik ove organizacije, tako iz moralnih načela. Kako su svi mediji najavili da Amar jednoj ugroženoj porodici planira renovirati kuću, naš pjevač se postarao da zaista tako i bude, te da kuća bude urađena do početka školske godine, pa su svi radovi privedeni kraju.

 

Uprkos ovoj idili u životu Amara Gileta, opet su se pojavile priče koje su napravile ogroman problem mladom pjevaču. Mnogi mediji su prenijeli ``ekskluzivnu`` vijest kako se Amarov otac odao porocima, kocki i alkoholu. Kontaktirali smo Amara i on nam je rekao:

 

- ``Fantastično ljeto ću završiti sa izdavanjem svoga albuma na kojem dugo radim. Iako imam puno obaveza, kako poslovnih, tako i moralnih doveo sam se u situaciju da mi mobitel ne prestaje zvoniti. Žuti mediji su objavili kako mi je majka bila bolesna, hvala Bogu to se demantovalo, a sada su objavili da mi otac ima ogromne probleme sa kockom i alkoholom, a to nije istina. Ovim putem opet javno demantujem laži od pojedinih medija koji na svaki način pokušavaju da me povrijede i ocrne, a ne znam kojim razlogom. Ja sam uvijek odvajao svoj privatni život i nikada u svoju karijeru i javni život nisam uključivao nikoga od svoje rodbine i njih pokusavam da zaštitim na bilo koji način. Svim medijima sam uvijek dostupan i otvoren za bilo kakav intervju, a preko press službe Granda mogu saznati o meni i mojim nastupima apsolutno sve``, istakao je Gile za Ekskluziva.ba portal.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.