x

OTAC NESTALE DJEVOJČICE SVE PRIZNAO: Udavila se mlijekom pa sam bacio njeno tijelo!

Tijelo djevojčice pronađeno u kanalu koje je udaljeno oko kilometar od porodične kuće! Otac trogodišnje Šeron čije je beživotno tijelo pronađeno tokom vikenda nakon dvonedjeljne potrage, priznao je policiji šta se zaista dogodilo kobne noći kada je djevojčica nestala!

Trogodišnja Šerin Metjuz iz Teksasa misteriozno je nestala 7. oktobra usred noći. Otac Vesli Metjuz je prvo policiji rekao da je djevojčicu za kaznu istjerao iz kuće i natjerao da stoji pored drveta jer nije htjela da popije mlijeko. Kada se vratio 15 minuta kasnije, djevojčice navodno nije bilo. Uslijedila je opsežna potraga policije za maleckom, a njeno beživotno tijelo našli su dvije nedjelje kasnije u kanalu koje je udaljeno na oko kilometar od porodične kuće.

 

Tijelo je poslato na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti, ali je otac djevojčice došao u policiju i priznao da je sam bacio tijelo u kanal nakon što se djevojčica ugušila dok je pila mlijeko, piše Independent.

 

Vesli je rekao da su bili u garaži i da je tjerao djevojčicu na silu da pije mlijeko, te da je djevojčica počela da kašlje i da se guši. U jednom trenutku prestala je da diše. Kada je shvatio da dijete nema puls, on ju je zgrabio i odnio iz kuće. Mediji navode da je kobne noći majka djevojčice spavala, a da je otac prijavio nestanak djeteta tek oko 8 sati ujutru, iako je još u 3.15 znao da je djevojčica nestala.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.