x

OTAC TVRDI DA MU JE KĆERKA OTETA: Video-snimak vodi do Barbare!

``Vjerujem da je moju Barbaru neko oteo i da je skriva od očiju javnosti! Drugovi koji su kobne večeri bili sa njom u društvu nekome očigledno čuvaju leđa i tvrde da je pala u Tisu da bi policiju naveli na pogrešan trag! Ona se plašila visine i nikada se nije penjala, zbog toga sam uvjeren da su dječaci izmislili priču da je ona navodno pala sa mosta u rijeku``, tvrdi za „Alo!” Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare.

On kaže da su u policiji veoma škrti na riječima i da izbjegavaju da mu saopšte da li istraga o misterioznom nestanku njegove kćerke napreduje.

 

- Sasvim slučajno sam saznao da u jednom marketu postoji snimak na kojem je zabilježeno da je Barbara te večeri bila tamo i nešto kupovala! Međutim, odbili su da mi kažu koliko je bilo sati kada je ušla u prodavnicu i koliko se tamo zadržala.

 

Kada sam tražio da pogledam snimak, odbili su da mi ga pokažu i za to naveli apsurdan razlog, govoreći mi: „Vi nemate pravo na to!” Nevjerovatno je da ja kao otac nemam pravo da prepoznam svoju kćerku?! Ko će onda da je prepozna? Da li to može da uradi inspektor, koji je nije poznavao? - ogorčeno kaže Barbarin tata. Njegovo uvjerenje da Barbaru neko drži zatočenu potvrđuje činjenica da su je djeca u čijem je društvu viđena posljednji put obrisala sa Fejsbuka.

 

- Istina je da su drugovi izbrisali Barbaru sa Fejsbuka. To je čak uradila i mama jedne djevojčice, koja je bila prijatelj i sa mnom i sa Barbarom i oboje nas je obrisala sa liste prijatelja. Nisam nikoga od njih direktno pitao zašto su to uradili. O tome sam razgovarao jedino sa suprugom i prosto nam je nevjerovatno. Jedino objašnjenje za to je da osjećaju krivicu i da na taj način žele da se distanciraju od svega! Ne vidim nijedan drugi razlog za to - ogorčeno kaže Endru Vitez, koji apeluje na policiju da se maksimalno angažuje da riješi slučaj .

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.