x

OTAC VRIŠTAO NA TERASI DOK GA JE SIN KLAO: Vrnjačka Banja u šoku poslije stravičnog zločina!

VRNJAČKA BANJA - I. G. (27) iz Vrnjačke Banje uhapšen je juče oko 13 sati nakon što je nožem iskasapio oca Sašu (52) u njihovom stanu u Ulici kneza Miloša u centru Vrnjačke Banje, zadavši mu 10 uboda po tijelu. Kako nezvanično saznajemo, sin i otac su se najprije posvađali u petak uveče, zbog čega je nesretni Saša zvao i policiju.

Ubodi po cijelom tijelu

 

- I. G. je veče prije zločina maltretirao oca, pa je on morao da zatraži pomoć policije. Nakon toga se on primirio, ali je juče ponovo pobijesnio - kaže naš izvor upućen u slučaj.

 

Prema njegovim riječima, svađa je u jednom trenutku kulminirala, pa je sin dograbio nož i njime počeo da ubada oca, i to naočigled svoje majke i dede, Sašinog oca.

 

- Ubadao je oca gdje je stigao, svuda po tijelu. Imao je desetak uboda, a smrtonosni su bili oni u grudi. Oštrica mu je najvjerovatnije potrefila i srce, zbog čega mu nije bilo spasa - kaže naš izvor upućen u slučaj.

 

Prema njegovim riječima, mještane Vrnjačke Banje juče je uznemirilo zapomaganje nesretnog Saše, koji je ranjen istrčao na terasu kako bi zatražio pomoć.

 

- Saša i njegov sin posvađali su se u stanu, koji se nalazi na prvom spratu. Kada je sin dograbio nož i počeo njime da kasapi Sašu, on je uspio da istrči na terasu ne bi li se spasio. Vrištao je i molio za pomoć. Međutim, sin je izašao za njim i nije prestajao da ga ubada. Neke komšije čule su viku i kada su vidjeli krvavog komšiju na terasi, odmah su obavijestili policiju i Hitnu pomoć - priča naš sagovornik.

 

Kako kaže naš izvor, Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i prevezla teško ranjenog čovjeka u kraljevačku bolnicu.

 

- On je u početku davao znake života. Međutim, povrede su bile smrtonosne. Pokušana je reanimacija, ali je, nažalost, čovjek podlegao povredama - rekli su iz Opšte bolnice „Studenica“.

 

Za ubijenog Sašu G. komšije imaju samo riječi hvale.

 

Tuga u komšiluku

 

- Bio je dobar čovjek. Sina mu ne poznajem, slabo sam ga viđao. Ne znam šta je moglo da ga natjera da ubije oca. Strašna tragedija - kaže jedan mještanin.

 

Svađa oko imovine

UBIO GA ZBOG LOKALA?!

 

Mještani Vrnjačke Banje kažu da porodica u kojoj se dogodio zločin važi za dobrostojeću i uglednu, zbog čega ne znaju zbog čega je došlo do sukoba. Međutim, priča se da su se otac i sin posvađali zbog imovine.

 

- Imali su lokal u prizemlju zgrade, ispod stana u kom žive. Saša je, navodno, nedavno prodao taj lokal, zbog čega je njegov sin negodovao. Čuo sam da su se njih dvojica juče posvađali baš zbog prodaje tog lokala - kaže jedan mještanin Banje.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.