x

OTKRIVAMO: Ko su novi učesnici Farme?

Poslije sedam mjeseci pauze, osma sezona rijalitija „Farma“ startuje početkom marta, saznaje Kurir. Ekipa ovog šou-programa biće manje-više sastavljena od likova iz prethodnih serijala, koji su gledaocima bili najzanimljiviji.

Kako su nam rekli izvori sa Pinka, na malim ekranima ponovo ćemo gledati Zoricu Marković, rekorderku po učešću u ovom rijalitiju, koja je bila u čak četiri sezone, ali i njenu imenjakinju Zoricu Marković Kevu, javnosti poznatu po psovkama i kletvama koje je govorila u „Velikom bratu“ i na „Farmi 7“.

 

- Dosad smo razgovarili s nekoliko potencijalnih učesnika, jer nismo bili sigurni u tačan datum početka emitovanja „Farme“. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo po svoj prilici krenuti i ranije, možda već i krajem februara - kaže naš izvor i dodaje:

 

- Pričali smo s Macom i ona ja blizu potpisivanju ugovora. Ide nam na ruku to što je posljednjih dana aktuelna zbog priznanja da se pros*ituiše, pa ćemo tako u našem programu čuti i imena njenih klijenata iz javnog života.

 

Osim Mace, koja je iskustvo u rijaltiju stekla u „Parovima“, poziv da uđu u osmu sezonu „Farme“ dobili su i Ava Karabatić i Gastoz, kao i Vendi.

 

- Sigurno ćemo uvesti i neke od takmičara iz prethodne sezone „Pinkovih zvezda“, jer se to pokazalo kao dobro u prethodnoj „Farmi“. Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kad se šou zahukta i njen zadatak je da demaskira učesnike. Gastoz nam je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmisliti o našoj ponudi, koja je veoma primamljiva - kaže izvor.

 

Isti odgovor dobili su i od Ave Karabatić, s tim što ona mora da promoviše autobiografiju, pa će se tek od aprila pridružiti ekipi.

 

- Dobru ponudu dali smo i Ljubi Pantović, koja će u rijalitiju otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena kćerka Aleksandra Subotić i robijaš Aleksandar Čabarkapa. Poziv su dobili i bivši pobjednik „Farme“ Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori s još nekoliko velikih zvijezda tek nam predstoje - kaže naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.