x

OTKRIVAMO: Zbog čije greške pjevač nosi pogrešno ime!

Pjesmom ``Opasna``, Drago Buly Dragon je skrenuo pozornost na sebe. Pored uspješne pjesme, ovaj pjevač ima zanimljivu priču o tome kako je dobio ime i kako su mu greškom upisali pogrešno ime. Naša ekipa otkriva kako je došlo do toga i šta je prava istina: 

``Zanimljiv je podatak da ja, zbog pogreške matičara, nosim pogrešno ime. Naime, ženi koja je upisivala ime, je bilo čudno da se zovem Dragon, pa je izbacila posljednje slovo i tako ja ponese ime Drago. Međutim, moji roditelji su zaista željeli da se zovem Dragon i da budem snažan i jak kao zmaj, ali zbog greške se ne zovem tako ``- otkriva nam Dragon.

 

Ipak Dragon je ispunio donekle želju svojih roditelja, jer je na prvom mjestu borac i jak je kao zmaj, trudeći se da u njegovom životu nema prepreka, a kao drugo, iskoristio je to ime za umjetničko. 

 

``Iskreno da Vam kažem, dobro mi je došlo to što je došlo do zabune, jer sam ime Dragon iskoristio za umjetničko ime. U moru pjevača koji danas funkcioniraju na našoj estradnoj sceni, to ime mi je dobrodošlo, jer je drugačije i jedinstveno`` - kaže Dragon. 

 

Kako smo saznali, Dragon uskoro ulazi u studio i izbacuje novu pjesmu, a dok ne stigne nova, mi Vas potsjećamo na ``Opasnu``: 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.