x

OTKRIVEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Kamere snimile monstruma!

BEOGRAD - Muškarac s kapuljačom na glavi koji je na biciklu prošao nasipom u Crvenki u vrijeme dok je policija još tragala za ubijenom pjevačicom Jelenom Marjanović po konstituciji odgovara jednom članu porodice, utvrdili su stručnjaci specijalnim vještačenjem. 

Kako Kurir saznaje, stručnjaci nisu uspjeli da u potpunosti „očiste“ dva snimka sigurnosnih kamera koje su zabilježile prolazak misterioznog muškarca i jasno vide njegov lik, ali sa velikom sigurnošću po visini i građi ukazuju da je riječ o čovjeku koji je bio blizak ubijenoj pjevačici.

 

Snimci ključni

 

- Uzeto je nekoliko snimaka, ali su za istragu ključna dva na kojima se pojavljuje pomenuti biciklista. To su snimci sigurnosnih kamera i nisu visoke rezolucije, zbog čega su stručnjaci mjesecima pokušavali da ih izoštre. Na njima se vidi automobil Marjanovića, koji nekoliko puta prolazi nasipom. Ipak, najviše vremena je potrošeno na čovjeka na biciklu, a kako je nemoguće da se jasno vidi njegov lik, pristupili su drugoj metodi da bi se utvrdio njegov identitet - navodi on.

 

Interesantno je, kako objašnjava, da čovjek vozi dvotočkaš s kapuljačom na glavi i pognute glave.

 

- Ni u jednom segmentu snimka se ne vidi njegovo lice. Ipak, stručnjaci su i pored toga uspjeli da približno otkriju njegovu visinu i građu, što je dodatno potkrijepilo sumnje inspektora da je riječ o osumnjičenom na kog ukazuju i drugi dokazi, prije svih analiza rezultata baznih stanica. Njegov telefon bio je u blizini Jeleninog, i to u vrijeme kada je suprug Zoran već bio prijavio njen nestanak - otkriva izvor iz istrage.

 

Bez tragova krvi

 

Pjevačica „Granda“ Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a njeno tijelo pronađeno je sljedećeg dana u kanalu u Crvenki. Obdukcija je pokazala da je njeno tijelo najvjerovatnije donijeto na nasip.

 

- Činjenicu da Jelena nije ubijena na mjestu na kom je njeno tijelo pronađeno potkrijepilo je i ono što je policiji odmah zapalo za oko, a to je da nema tragova krvi. 

 

Upravo zbog toga se sumnja da su kamere snimile ubicu, ili bar čovjeka koji je pomagao u zločinu - objašnjava sagovornik iz istrage.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.