x

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA PREDBRAČNOG UGOVORA ANE NIKOLIĆ I RASTE!

Prije nego što su u avgustu prošle godine postali muž i žena, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobro su osigurali svoje bogatstvo. Pjevačica i reper, saznajemo, potpisali su predbračni ugovor, u kojem jasno stoji šta je ko od pokretne i nepokretne imovine unio u brak, kao i kako će dijeliti imovinu koju su zajedno stekli. S obzirom na to da su njih dvoje bili vjenčani nešto više od godinu dana, nisu ni imali priliku da nešto zajedno stvore, pa su se o imovini prilikom nedavnog razvoda lako i dogovorili.

- Jeste da su se vjenčali na brzinu, ali nisu ništa prepustili slučaju, već su potpisali predbračni ugovor. To ih je za njihovo dobro posavjetovao advokat. On im je rekao da je za mir u kući najbolje da potpišu dokument koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali prije građanskog sklapanja braka - priča naš izvor blizak pjevačici.

 

On kaže da je Đurić vilu u Velikom Mokrom Lugu počeo da gradi prije braka s pjevačicom i da je zato njemu i ostala nakon razvoda.

 

- Rasta je oduvijek želio da ima kuću van grada, pa je plac kupio prije nego što se oženio Anom. Ubrzo je počeo da gradi kuću i dogovor je bio da zajedno žive u njoj. Budući da su se razveli, to je propalo. Inače, Rasta je posvećen otac i misli na budućnost kćerke Tare, pa će u kući cijeli sprat biti njoj podređen. Tu će preseliti i studio - kaže naš izvor.

 

Ana i Rasta lako su se i usaglasili o starateljstvu nad četvoromjesečnom kćerkom Tarom i o alimentaciji, koja će, na reperov prijedlog, mjesečno iznositi 2.000 eura.

 

- Rasta svaki dan viđa dijete. Dok je Ana u teretani, on i Tara su kod njegovih roditelja - završava naš izvor.

 

I advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, rekao je za medije da u karijeri nije imao slučaj ovako civilizovanog razvoda.

 

- To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri. Razgovor je trajao desetak minuta, a poslije dva dana oboje su potpisali sporazumni razvod - objasnio je Borović.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.