x

OTKRIVENA STOJINA TAJNA: Pjevačica je išla u školu za djecu sa posebnim potrebama!

Nije nikakva tajna da su pjevači mahom neobrazovani, ali iznenadilo nas je kad smo dobili na uvid svjedočanstvo Stoje Novaković, koja je osnovnu školu prekinula jer nije bila u stanju da je završi.

Nju je razredna poslala u školu za djecu sa posebnim potrebama. Već od prvog razreda kuburila je sa ocjenama. Dok obično sva djeca u prvom, drugom i trećem razredu budu odlična, Stojin prosjek bio je 3,2, 2,8 i 2,7. Peti razred je ponavljala zbog jedinica iz srpskog i matematike, a iz drugog puta ga je jedva završila, i to sa prosjekom 2,40.

 

“Ne želim ništa da kažem o Stojinim školskim danima jer o njima nema šta lijepo da se kaže. Ne slušam njene pjesme i ne dičim se njome. Reći ću samo da je bila veoma loš učenik i da tokom prva tri razreda nije pjevala u školskom horu”, kaže za Svet Dobrila Milinov, Stojina učiteljica za ``Svet``.

 

Iako je imala loše ocjene, Stoja je bila dobra i kulturna djevojčica, pa je iz vladanja uvijek imala najviše ocene. Ipak, i pored sve dobre volje, ona nije bila u stanju da završi osnovnu školu, pa je po preporuci razredne Vinke Krstonošić iz svoje škole Đura Jakšić prebačena u školu za djecu sa posebnim potrebama 9. maj u Zrenjaninu.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.