x

OTVORENO O NEYMARU: Suarez otkrio kakav je Neymar kao čovjek i da li će na kraju završiti u Realu!

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio napustiti Barcelonu i potpisati za PSG za rekordnih 222 miliona eura. Brazilac je tako postao najskuplji fudbaler u istoriji najvažnije sporedne stvari na svijetu, a odlaskom iz Barcelone iznenadio je mnoge.

 

 

Iako je tek prije nekoliko mjeseci stigao u PSG već se počelo špekulisati da bi mogao napustiti Pariz i karijeru nastaviti u Real Madridu.

 

Mediji u Španiji već nekoliko sedmica uveliko pišu o tome da kraljevski klub silno želi dovesti Neymara koji je bio želja Reala i prije njegovog transfera u Barcelonu. Međutim, Neymarov nekadašnji saigrač Luis Suarez odlučio je da se oglasi.

 

Suarez ipak vjeruje da do tog transfera ne može doći i jasno poručuje: “Ne vjerujem u to nipošto. Iskreno vam kažem da je to za mene nemoguće”, rekao je Suarez pa onda i dodatno objasnio:

 

Neymar nije takav čovjek jer se i danas divi Barceloni. Veoma smo dobri prijatelji i jednostavno mislim da je nemoguće da on jednog dana zaigra u dresu Real Madrida”, rekao je na kraju Suarez koji je siguran da Neymar neće obući dres Reala iako ga mnogi tamo već sele.

sop.ba/ Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.