x

OVA pjesma je završila na Facebook profilima mnogih Sarajlija. Evo zbog čega!

- "Bila si posebna, imala si sve, tvoje vrele usne zavele su me. Noćima sanjam te, vidim tvoj lik, ovako ne mogu - odlazim``, riječi su hit pjesme mladog pjevača iz Sarajeva Emraha Emše, koji se proslavio učešćem u show-u ZMBT. I upravo ova pjesma je na dan premijere "osvanula" na Facebook profilima mnogih Sarajlija. 

"Uskoro i premijera SPOTA!" 

Ukoliko na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook imate dugačku listu prijatelja iz Sarajeva onda ste kod većine mogli vidjeti postavljenu pjesmu ``Da li znaš``, a za koju je muziku i tekst napisao upravo Emrah.  Za produkciju je bio zadužen Jasmin Mangafić, a sve je rađeno u Maximum Music studiju.

 

To što je pjesma završila na Facebook profilima mnogih Sarajlija jasan je znak da Emrah ima ogromnu podršku svojih sugrađana, gdje je redovan gost klubova i diskoteka, a kako pozovi za nastupe stižu i iz drugih bh. gradova nema sumnje kako će ova zarazna pjesma ``osvanuti`` na Facebook profilima brojnih Bosanaca i Hercegovaca.

 

Ovaj talentovani pjevač i muzičar, kojem je ovo prvi singl, po svemu sudeći je uspio pronaći put do srca ljubitelja dobre pjesme, jer su se mnogi pronašli u njegovom radu. Emrah će svoju pjesmu ``Da li znaš`` uvrstiti na svoj repertoar, a kako radi punom parom nema sumnje da će uz nju vladati najbolja atmosfera. Vi uživajte u ovoj numeri, a s obzirom da Emrah planira istu ekranizovati, mi Vam obećavamo premijeru spota na Ekskluziva.ba portalu. Ono što Vam možemo garantirati već sada jeste da će spot biti pravo osvježenje na estradnoj sceni.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.