x

OVAKO JE PAO UBICA NAJBOLJEG DRUGA: Sakrio leš u centru Beograda, a onda je supruga posumnjala i prijavila ga policiji!

Filip Gavranović, koji je u petak ubio najboljeg druga Nikolu Ostojića, vlasnika pekare, i njegovo tijelo tri dana držao u svojoj staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, uhapšen je nakon što ga je policiji prijavila supruga, saznaje Kurir. Ona je, naime, posumnjala da on ima veze s nestankom Ostojića i o tome obavijestila inspektore, nakon čega je zločin ubrzo otkriven.

Gavranović je najboljeg druga ubio u petak u popodnevnim satima i od njega uzeo oko 20.000 eura jer je bio u dugovima. Jutro nakon zločina se ponašao uobičajeno. Kada mu je javljeno da je Nikolić nestao, otišao je u njegovu pekaru i sav zabrinut nudio pomoć. Onda je prešao preko ulice i ušao u svoju staklorezačku radnju. Ubrzo je došla njegova supruga, ali ju je on istjerao napolje.

 

- Njoj je to bilo sumnjivo, pa je odlučila da se povjeri svom ocu, koji ju je posavjetovao da sve prijavi policiji. Tako je monstruozni ubica i razotkriven - kaže naš sagovornik.

 

Ekipa Kurira posjetila je juče dom porodice Ostojić.

 

- Ubi ga prijatelj, kog je Nikola hranio i pojio. Pričali smo svi Veri da ih odvoji, da je Filip zlo! Došao je u subotu mrtav hladan i stao ispred nas, priključio se potrazi, išao po nekim močvarama da ga traži. Od početka smo sumnjali da je on umiješan u sve i da Nikola nije mrdnuo iz Resavske. Jadna njegova supruga, ona je dobra i fina, hvala joj što je pomogla u rješavanju - priča za Kurir Ostojićeva tašta Milena dok u rukama drži njegove slike.

 

Kako kaže, Nikola je stan na Zvezdari u kome je živio sa suprugom i sedmogodišnjim sinom iznajmljivao, a isti slučaj je bio i sa pekarom u Resavskoj ulici, u kojoj je deset godina radio.

 

- Prije pet godina preuzeo je posao. Htio je da konačno otkupi taj lokal, pa je štedio i skupljao, a čak je ljetos podigao i kredit. Zbog tih para ga je krvnik ubio! Dio novca nam je vraćen nakon ubistva, ali drugog dijela nema. Pare nam i ne trebaju, samo da je on živ... - kaže očajna žena.

 

Tašta i prijateljica pokojnog Nikole vjeruju da je Gavranovića odao auto koji je danima stajao ispred staklarske radnje.

 

- Tukao je našeg Nikolu dok je bilo života u njemu! Vjerujemo da je automobil držao ispred jer je htio u nekom trenutku da ubaci tijelo u njega i negdje ga baci - rekla je tašta ubijenog, dodajući da Nikolin sedmogodišnji sin još uvijek ne zna da je ostao bez tate.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.