x

OVAKO JE ZORAN UBIO JELENU, PA UNIŠTAVAO TRAGOVE!

Policija je poslije 17 mjeseci na pragu da rasvijetli brutalno ubistvo Jelene Marjanović. Forenzička ispitivanja donela su obrt u istrazi i ukazala na to da je pjevačicino tijelo samo bačeno na nasip, ali ne i da je tamo ubijena. Srpski telegraf vam na osnovu dosadašnje policijske istrage predstavlja gdje je zapravo ubijena Jelena i kako.

Bespomoćno ležala

 

Prema najvjerovatnijem scenariju ovog jezivog zločina, supružnici su se početkom aprila prošle godine najprije posvađali u porodičnoj kući u Borči. Kako se vjeruje, Marjanović je tada gurnuo ženu niz stepenice, a potom, dok je bespomoćno ležala na podu njihove kuće, dohvatio šrafciger ili neki drugi predmet i nasrnuo na nju. Ono što je nesumnjivo utvrđeno jeste da je ubica besomučno i zvjerski tukao Jelenu po glavi oštrim predmetom. Udario ju je na desetine puta, što je, prema riječima naših sagovornika, odlika zločina iz strasti.

 

- Pretpostavlja se da je privedeni Marjanović odvukao tijelo u kupatilo da bi dotukao Jelenu i uklonio tragove. On je navodno Jeleni varikinom prao prste da bi uništio sve dokaze da on stoji iza zločina. Tijelo je potom zamotao u ćebe ili tepih, a potom i abrazivnim sredstvima uklonio tragove krvi s poda, tepiha, kao i u kupatilu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

 

Marjanović, kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, poslije zločina je otišao na nasip u Crvenki i prijavio policiji da mu je nestala supruga dok je džogirala.

 

- Zoran je ispričao da je 2. aprila sa kćerkom i suprugom došao na nasip kako bi Jelena trčala. Prema njegovim riječima, ona je nestala oko 16 sati, a nestanak je prijavio tek nakon četiri sata. Na lice mjesta ubrzo su stigle policijske ekipe, ali od Jelene nije bilo ni traga ni glasa - priča naš sagovornik.

 

Odalo ga blato

 

Kako dodaje, potraga je prekinuta zbog mraka, ali je nastavljena rano ujutru.

 

- Najprije su pronađeni pjevačicin mobilni telefon i patika, a potom i izmasakrirani leš - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Policija je odmah krenula u potragu za brutalnim ubicom, ali dokaza za hapšenje nije bilo. Tako su istog dana kad je nađeno Jelenino tijelo priveli njenog supruga Zorana, ali je poslije 48 sati izašao na slobodu. Međutim, godinu i po dana kasnije, slučaj je rasvijetljen, a Marjanovića su odali DNK tragovi i tragovi blata nađeni na pantalonama, koji se poklapaju sa onim otkrivenim na mjestu na kojem je nađeno tijelo njegove žene.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.