x

OVAKO PLJAČKAJU U GRČKOJ: Nikako ne nasijedajte na ovu foru, dva puta provjeravajte!

Veliki broj Srba ljetuje u Grčkoj, gdje uglavnom putuju automobilom. Upravo zato su se stvorile velike gužve na graničnim prelazima, a nedavno je čak izbila i tuča! Po društvenim mrežama širio se snimak obračuna, a sada se dijeli upozporenje o krađi. 

Naime, na Fejsbuk stranici ``Nikana`` koja objavljuje informacije sa raznih destinacija u Grčkoj, objavljeno je upozorenje o pljačkama u ovom poznatom ljetovalištu i jednoj od omiljenih destinacija Srba.

 

``Prve krađe u grčkim ljetovalištima su počele. Danas je nekoliko automobila opljačkano na plaži Karidi, na Sitoniji. Lopovi, uz pomoć malih uređaja, ometaju daljinsko zaključavanje brava na automobilu, a onda kada se udaljite ulaze u auto i uzimaju vrijedne stvari. Ovo se najčešće događa na parkinzima popularnih plaža, velikih supermarketa i tržnih centara. Zato oprez! Prije nego što se udaljite od svog automobila obavezno provjerite da li su vrata zaista zaključana. Vrijedne stvari ostavite u hotelskoj sobi ili u svom apartmanu i ne držite ih u kolima``, objavljeno je na Fejsbuku.

 (Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.