x

OVO JE GLUMICA KOJA JE JUTROS RANJENA NA DEDINJU: Ivanu znate iz Montevidea, Sinđelića, Kursadžija...

BEOGRAD - Mlada beogradska glumica porijeklom iz Doboja u Bosni Ivana Panzalović (30) ranjena je jutros na Dedinju kada je u nju pucao beogradski estetski hirug S. C. (59) sa VMA, s kojim je živjela zajedno jer su bili u vezi.

Najveći dio starije srpske televizijske publike zna je po ulozi u zabavnom TV serijalu ``Kursadžije``, u kojem je glumila nevaljalu profesorku.

 

Međutim, Ivana iza sebe ima i niz ozbiljnijih uloga poput one u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića ``Montevideo, Bog te video``, kao i u porodičnim TV serijalima ``Sinđelići`` i ``Folk``. Ivana je glumila i ostvarenju ``Dodir`` (The Touch 2012), u kojem glumi i poznata srpska glumica Ana Sofenović.

 

Prema prvim i neprovjerenim informacijama, Ivana i estetski hirurg sa VMA navodno su se vjerili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila. Poslije pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

 

Ljekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je prije tačno mjesec dana, na sam dan njihove vjeridbe, napisao da je ona ``žena njegovih snova``, da je posebna, kao i da je ``možda i luda, ali čarobna``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.