x

OVO NIJE ČOVJEK, VEĆ MONSTRUM: Evo šta ubica Tijane Jurić traži u zatvoru!

Ubica Tijane Jurić je osuđen na 40 godina zatvora za pokušaj silovanja i teško ubistvo i prebačen je u zatvor „Nova skela”. On uživa mnoge pogodnosti, od klime, interneta, teretane, računara i drugih pogodnosti savremenog društva.

- Ubica mog djeteta Dragan Đurić sasvim lijepo živi u zatvoru. Dobio i cimera, Mališu Jevtovića, koji je ubio trogodišnju Katarinu. Tražićemo da takvi ljudi dobiju radne obaveze. Svaki mjesec Đurić šalje molbe za ponovno suđenje i želi da izađe, što pokazuje da savjesti nema, a svaka ta molba još je jedan ubod u srce mojoj ženi, koja se veoma teško bori sa Tijaninom smrću - rekao je Igor Jurić, otac ubijene djevojčice.

 

Tijana je 25. jula 2014. godine otišla u Bajmok da se vidi sa drugarima. Poslije ponoći, u društvu vršnjaka stigla je do dedine kuće. Na zemljanom putu je presreo crveni „golf“, koji je vozio Dragan Đurić, mesar iz Surčina. Oborio ju je vratima, ona je dozivala u pomoć, ali je ubica na silu odvezao van Bajmoka. Potraga za Tijanom trajala je 13 dana. Devetog dana od nestanka i ubistva, njeni drugari uputili su pismo državnom vrhu Srbije u kojem su molili da im pomognu da nađu njihovu Tijanu. Tek pošto je urađena provjera svih telefona čiji su se vlasnici kobne noći nalazili u blizini, pronađen je i Dragan Đurić, koji je priznao monstruozni zločin i odveo policiju na deponiju na kojoj je zakopao tijelo nesretne djevojčice.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.