x

OVO NISMO OČEKIVALI: Nakon dvadeset godina, Ceca se posvađala sa Mirom Škorić!

Iako ih pamtimo još iz devedesetih kao duo iz pjesme ``Ne računaj na mene``, i dvije drugarice koje su godinama bile nerazdvojne i prijateljice za primjer na estradi, ipak je prijateljstvo puklo.

Prvi znak razdora u prijateljstvu je bio Cecin rođendan. Već dvadeset godina, Mira Škorić nije propustila nijedan Svetlanin rođendan, i obavezno su odlazile jedna drugoj na slavu. Međutim, ove godine u junu, Mira je zaobišla Cecinu vilu i veliku proslavu. A zatim su se srele na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice i samo su se zaobišle u širokom luku.

 

- Ceca i Mira se već izvijesno vrijeme niti čuju niti viđaju. Nakon više od dvije decenije velikog prijateljstva i dijeljenja i dobra i zla, dogodilo im se da sada okreću glavu jedna od druge. Nije bilo slave i rođendana da Škorićka bude počasni gost kod Ražnatovićke, sada ni na jedno nije došla. Vrhunac je bio kada su nedavno to svi primijetili na zabavi kod jedne njihove zajedničke drugarice, gdje se pred svima nisu javile jedna drugoj, otkrio je izvor za domaće medije i dodao:

 

- Miru je posebno povrijedilo što je u posljednje vrijeme Ceca pred njom počela da glumi nešto što nije, a Škorićka je poznata po tome da ne voli ničija glumatanja, a kamoli najbližih prijatelja. Zbog toga je odlučila da presiječe dugogodišnje druženje i da pamti samo lijepe stvari, završava izvor.

 

Pošto ni jedna ni druga nikada nisu komentarisale privatan život, i ovoga puta smo ostali bez njihovih komentara na ovu priču.

(Srbijadanas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.