x

OVO SE DO SADA NIKADA NIJE DOGODILO: Takmičar pjeva, a u pozadini se vidi...

Miroslav Ilić u sinoćnoj emisiji „Pinkove zvezde“ izazvao je oštru kritiku Harisa Džinovića zbog toga što nije slušao kandidata dok pjeva, već se zagledao u izvijesnog brku koji je igrao u publici.

Takmičar Predrag Uskoković je izvođenjem pjesme „Hitno“ uspio da podigne na noge sve u studiju, ali je time očigledno odvukao pažnju „slavuja iz Mrčajevaca“. Ilić je umjesto njegove interpretacije primijetio jednog brku u publici. Na kraju se ispostavilo da je taj brka njegov komšija.

 

- Jedan od rijetkih kandidata koji je briljirao i u prvoj i u drugoj pjesmi - pohvalio je Ilić Predraga, a onda se osvrnuo na čovjeka iz publike:

 

- Ali mene je sve vrijeme tako zabavljao ovaj fini gospodin tamo, brka, koji tako lijepo đuska. Kako je đuskao slatko, nemaš pojma!

 

Međutim, Džinović nije imao milosti za takav Miroslavljev znak nepažnje.

 

- Ovo je klasičan dokaz da žiri pomno sluša kandidate! Dok Miroslav gleda brkicu kako igra, a mi slušamo, natežemo se i napinjemo da damo čovjeku podršku da dobije peticu, njega zanima brkica tamo! Uzmi broj od brkice da zajedno igrate - odbrusio je Haris.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.