x

OVO SE OTKRILO TEK SADA: Marjanovići su prije Jeleninog ubistva prodali...

Porodica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) prodala je početkom ove godine stan, koji su imali na Ceraku, kako bi novac uložili u njenu karijeru. Kako saznajemo, pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine

Prema navodima našeg sagovornika bliskom porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do ove godine su zadržali stan.

 

- Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, a u tome ju je podržao i suprug Zoran, krenuli su da to realizuju. Zoran je u početku od svojih prihoda finansirao snimanje pjesama koje su medijski ostale skoro nezapažene, pa je odlučeno da se u njenu karijeru uloži još više novca. U početku se Zoran snalazio, ali kako je vrijeme prolazilo, pare su se trošile, a trebale su za medijsku kampanju - navodi izvor „Alo!“.

 

Marjanovići su se, navodi naš sagvornik, teško odlučili za prodaju stana u kojem su ranije živeli i sa time su odugovlačili sve do ove godine.

 

- Zorica je dobro zarađivala od svojih „seansi“, a Zoran od komponovanja pjesama, kao i Jelana od tezgi po raznim svadbama, ali to nije bilo dovoljno. Kada je zagustilo, prodali su taj stan, ali zasad nije poznato da li su taj novac uložili u njenu karijeru - priča poznanik ove porodice.

 

Inače, po medijima se spekulisalo da su Marjanovići zapali u dugove i da je Jelena čak oteta i ubijena zbog toga. Međutim, ove tvrdnje, demantovao je Jelenin svekar Vladimir, koji je rekao da niko njima niti oni nikom ne duguju novac.

 

- Nikome ne dugujemo, mi smo časna porodica, koja je mnogima pomagala - rekao nam je ranije Vladimir Marjanović.

 

Inače, Marjanovići, prema saznanjima „Alo!“ žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

 

- Zorica je tom čovjeku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovjek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasila sina. Zorica je, inače, oko dvadeset godina radila u Borči u neposrednoj blizini gdje sada živi. Doselili su se u to naselje sa Ceraka, dok je Jelena živjela 800 metara dalje od njihove kuće - kaže naš sagovornik.

 

Sa Zoranom se upoznala kada je sa sada pokojnim ocem došla kod Zorana u studio kako bi snimila pjesmu. Nakon nekoliko godina, ponovo su se sreli i počeli da se zabavljaju.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.