x

OVO SU DJECA ŽRTVE TERORISTIČKOG NAPADA U BARSELONI: Nestao dječak (7) iz Australije, najmlađa žrtva ima samo 3 godine!

Trogodišnja djevojčica je najmlađa žrtva napada u Barseloni, objavili su španski mediji. Kako se navodi, djevojčica je prebačena u bolnicu, gdje je ubrzo preminula.

Među povrijeđenima u terorističkom napadu je  jedna šestogodišnja djevojčica. Ona je je u bolnici i u kritičnom je stanju. Britanski Telegraf je objavio da se i jedan sedmogodišnji dječak iz Australije vodi kao nestao.

 

Njegova porodica je na Fejsbuku objavila dječakovu fotografiju. Dječak Džulijan Kadman bio je u Barseloni na odmoru sa majkom.

 

Prilikom napada oni su razdvojeni, a majka Jom teško je  povrijeđena. Ona je pronađena u bolnici i trenutno je u u stabilnom je stanju.

 

Njegov deda Toni Kadman napisao je: ``Nestao je moj unuk Džulijan Kadman. Molim vas podijelite. Pronašli smo moju kćerku Jom, ona je ozbiljno povrijeđena , ali je stabilno i bolnici je. 

 

Britanski Gardijan navodi da su među poginulim i povrijeđenim u terorističkom napadu u Barseloni ima državljana iz 24 zemlje.

 

Prethodno je španska agencija za civilnu zaštitu objavila da su žrtve iz najmanje 18 zemalja - Francuske, Nemačke, Španije, Holandije, Argentine, Venecuele, Belgije, Australije, Mađarske, Perua, Rumunije, Irske, Grčke, Kube, Makedonije, Kine, Italije i Alžira.

 

U najpopularnijoj turističkoj ulici u centru Barselone, Las Ramblas, u četvrtak po podne bijeli kombi je velikom brzinom uletio među pješake, gazeći turiste i stanovnike, a katalonske vlasti su saopštile da je u tom terorističkom napadu 13 osoba ubijeno, dok je 100 ljudi ranjeno.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.