x

OVO SU TAJNE PORUKE ZORANA MARJANOVIĆA IZ ZATVORA!

Suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, koji je osumnjičen za to svirepo ubistvo koje je šokiralo Srbiju, slao je iz zatvora ocu Vladimiru Marjanoviću tajne poruke. Kako pokazuju transkipti koje su presrele nadležne službe, Zoran je u više navrata sa ostalim članovima porodice, prije svega sa ocem Vladimirom, pokušao da sputa istragu i pored toga što je u pritvoru.

- Provjerite odane prijatelje da se ne izlete i ne naprave sranje! Ne nasijedajete na novinske priče. Ćale, ti znaš sve, drži pod kontrolom - doslovno je rekao Zoran ocu Vladimiru kada ga je posjetio u Centralnom zatvoru.

 

Prema našim saznanjima, na tajnu komunikaciju između ukućana posumnjalo se jer se često dešavalo da Marjanovići tokom razgovora izgovaraju i naizgled besmislene rečenice.

 

U jednom trenutku u zatvoru Zoran se uplašio da će biti razotkriven, pa je preko jednog advokata poslao poruku porodici.

 

- Pitajte ćaleta šta se dešava sa familijom, dobijam razne informacije. Neće valjda protiv nas - rekao je, navodno, Zoran, zamolivši da mu prenesu povratnu informaciju.

 

Suprug ubijene pjevačice je takođe poručio ukućanima i da pomognu njegovoj ljubavnici Zorici Zoki Mitrović kako bi se što prije oženio njome.

 

- Pomozite Zoki za papire, da ono brzo riješimo - poručio je Zoran, a potom se osvrnuo i na svoj boravak u zatvoru.

 

- Ovdje je sve pod kontrolom. Samo mi donesite one moje vitamine - tražio je Marjanović, a naši sagovornici navode da pod ``vitaminima`` najvjerovatnije podrazumijeva tablete za smirenje.

 

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu Marjanović Krsmanović, čije je unakaženo telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči. 

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.