x

OVO VAM SE NEĆE DOPASTI: Evo šta nam je Facebook sada spremio!

FACEBOOK KAO VELIKI BRAT: Bombardovaće nas reklamama na svakom koraku. Reklame će ciljati osobe koje žive u određenoj oblasti koju je oglašivač odabrao, odnosno sve one koje su kroz tu oblast nedavno prošle, objavila je kompanija Facebook.

Facebook ne samo da zna šta ste radili prošlog ljeta, već i gdje ste bili u svakom trenutku, a te informacije dijeli i sa oglašivačima. Čuvena kompanija objavila je da će njihove “Local Awareness ads”, odnosno reklame bazirane na lokaciji na kojoj se trenutno nalazite, od sada biti dostupne svim kompanijama koje se oglašavaju na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu.

 

Lokalne prodavnice će sada moći da reklamiraju svoje proizvode tako što će unijeti adresu prodavnice i odrediti područje na kojem žele da se reklama prikazuje.

 

Reklame će kao i do sada moći da ciljaju određeno godište, kao i pol. One će takođe imati opciju “Get Directions” koja će uključiti navigaciju, i potencijalnog kupca odvesti na sam prag prodavnice. Pomenute reklame će se na Facebook-u pojaviti u narednim nedjeljama.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.