x

OVU tajnu iz istrage o ubistvu Jelene Marjanović KRIJU kao zmija noge: Policija ima njene ROKOVNIKE u kojima je SVE OTKRIVENO!

Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine i dalje ne prestaje da intrigira javnost, a novi detalji koji se iznova pojavljuju lede krv u žilama javnosti. Iako se čini da je o ovom slučaju sve već rečeno, najnoviji detalj iz istrage šokirao je javnost iznova.

Naime, neposredno poslije ubistva pjevačice, policija je u kući u kojoj je živjela pronašla i zaplijenila četiri sveske u kojima je nesrećna žena zapisivala svoje pjesme, ali i sve o odnosu sa mužem i njegovom porodicom i to je, vjerovatno posljednji, neobjavljeni detalj iz ove istrage!

 

Prema nezvaničnim tvrdnjama izvora bliskih istrazi, tu je zabilježeno sve o Jeleninom odnosu sa muževljevom porodicom, pa su redovi iz Jeleninih bilješki upravo bili prekretnica u bacanju sumnje na članove porodice Marjanović.

 

- Jelena je tu pisala stihove pjesama, uglavnom ljubavnih, vjerovatno za svoje sljedeće albume. Međutim, bilo je tu i vrlo interesantnih Jeleninih sjetnih misli o svađama sa Zoranom i drugim ukućanima. Pisala je kako su je istjerivali iz kuće - otkriva on.

 

Inače, Jelenine sveske posebno analiziraju grafolozi i psiholozi, koji na osnovu načina pisanja mogu da otkriju dosta o psihičkom i emotivnom stanju osobe.

 

Osim rokovnika, iz kuće Marjanovića su na vještačenje odnijeti mnogi drugi predmeti, poput luka i strijele, kundaka piške, laptopa, odjeće, a ispostavilo se da je upravo među Zoranovom odećom policija pronašla pantalone koje su na sebi imale blato identično onom sa mesta gde je pronađeno Jelenino tijelo.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.