x

Oaza mira u Mostaru: Caffe Koski Bašta s pogledom na Stari most nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Definitivno jedno od omiljenih mjesta ne samo Mostarcima, već i mnogobrojnim turistima koji dolaze iz raznih krajeva svijeta u ovaj prelijepi grad jeste ugodni Caffe Koski Bašta. Sa najboljom uslugom, prelijepom baštom s pogledom na Stari most, ali i domaćinskim ambijentom, Caffe Koski Bašta koji se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Mostaru (u blizini Koski Mehmet Pašine džamije) nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Caffe Koski Bašta

Mala Tepa 16.

U ulici Mala Tepa 16., poznatijoj kao mjestu gdje je smještena Koski Mehmet Pašina džamija nalazi se jedno od omiljenih pristaništa svim ljubiteljima hedonizma - Caffe Koski Bašta. Gotovo da nema turista koji nije svratio na ovo prelijepo mjesto, odakle se pruža pogled na simbol Mostara - Stari most. 

 

Neovisno da li se radi o enterijeru ili eksterijeru, Koski Bašta će učiniti da osjetite pravi duh svega onoga što se zove bosansko. Već pri samom dolasku i pogledu na objekat Koski Bašte shvatate kako je riječ o pravom domaćinskom mjestu, na kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Koski Bašta vam zasigurno omogućava da spoznate istinsko značenje riječi merak. 

 

Sama usluga je više nego vrhunska, što zbog kvalitete, tako i cijena, pa i ne čudi zašto se svi turisti rado vraćaju i prisjećaju Koski Bašte. Novo u ponudi i zbog čega vlada prava senzacija kada je u pitanju Koski Bašta, jeste neodoljiva nargila, koja košta 8 KM. Malo je reći kako je neopisiv ugođaj smjestiti se u baštu ovoga objekta, te uz najbolju nargilu uživati u pogledu na Stari most. Inače, Koski Bašta Caffe vam omogućava rezervaciju mjesta kada je u pitanju organiziranje većih grupa, što je nezaobilazno kada su u pitanju turisti sa svih strana svijeta. 

 

Radno vrijeme je od 09:00 - 22:00 sati, u ljetnom periodu i duže. Stoga, ukoliko svratite do Mostara, dvoumljenja nema, pravo mjesto za sve vas i lokacija na kojoj ćete 100% uživati jeste Caffe Koski Bašta. 

 

Pratite Koski Baštu i putem njihove Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011441681359&fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.