x

Objavljene fotografije konceptnog BMW-a X7 iPerformance!

Nekoliko dana prije početka Sajma automobila u Frankfurtu na internetu su se pojavile fotografije konceptnog modela X7 iPerformance s kojim BMW najavljuje produkcijsku verziju svog budućeg najvećeg SUV-a.

Glasine o konceptnom modelu X7 u zraku su već nekoliko mjeseci. I dok su u BMW-u u završnoj fazi testiranja buduće produkcijske verzije svog najvećeg SUV-a u koji će se moći smjestiti sedam osoba, fotografije koje su osvanule uoči samog početka Sajma automobila u Frankfurtu pokazuju šta se krije iza „nečeg velikog“ što je najavljeno iz bavarske automobilske kompanije.

 

I s konceptnim modelom X7 BMW sugeriše da će svoj najveći produkcijski SUV nuditi sa sedam sjedišta, iako bi se prema objavljenim fotografijama moglo zaključiti da će ponuđeni prostor u trećem redu biti dovoljan samo za djecu.

 

Za više detalja o samom konceptu (o čijem su izgledu mišljenja veoma podijeljena), ali i budućoj produkcijskoj verziji BMW-ovog najvećeg SUV-a ipak ćemo morati sačekati da se upale svjetla frankfurtskih sajamskih reflektora.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.