x

Objavljeno kako je Filip nagovorio Priju da raskine ugovor sa Grandom, oglasile se obje strane!

Nakon šuškanja o tome da je Saša Popović po nagovoru Filipa Živojinovića navodno pristao da raskine ugovor sa Aleksandrom Prijović, kako joj Grand produkcija više ne bi uzimala procenat od nastupa, oglasila se i pjevačica. Naime, Aleksandra za kaže da je iznenađena tom pričom, koja je daleko od istine, i otkriva kako zaista stoje stvari kada je u pitanju njena saradnja sa Grandom.

- To su apolutno neistinite tvrdnje odakle god da su potekle. Nikada to nije ni bila tema, zna se koliko traje ugovor i ja ću svakako sve svoje obaveze ispoštovati, koje imam prema svojoj izdavačkoj kući, kao što je Grand uvijek ispoštovao sve obaveze prema meni - kaže Aleksandra za Telegraf.

 

I PR služba Granda potvrdila je Aleksandrine riječi.

 

- Povodom natpisa pojedinih medija da je Saša Popović raskinuo ugovor sa Aleksandrom Prijović, te da mlada zvijezda Granda više nije dio pomenute produkcije, navodimo da je riječ o apsolutnoj neistini. Popularna pjevačica, kao i svi drugi pjevači koji su pod pokroviteljstvom Granda, imaju, na obostrano zadovoljstvo, sjajan odnos i tretmana u njihovoj matičnoj kući - poručili su sa Granda.

 

Podsjetimo, sve zvijezde Granda sa produkcijom imaju potpisan ugovor na 10 godina, po kojem im sljeduje određeni procenat od honorara po svakom nastupu.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.