x

Oblik stopala otkriva karakter: Kako su posloženi vaši prsti?

Jesu li vaši nožni prsti svi iste dužine ili vam je drugi prst veći od drugih? Čak i takve karakteristike mogu otkriti ponešto o vašoj osobnosti. Prepoznajte svoj oblik i saznajte što govori o vama...

Romansko stopalo (slika broj 2.)

Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su gotovo jednake veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljudi i iskušavati nove stvari. Težite uspjehu u poslovnom svijetu i uvijek ste u centru pozornosti, piše Viral Thread.

 

Seljačko stopalo (slika broj 3.)

Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmjereni ljudi. Nisu skloni istupima niti vole biti u centru pažnje, ali na njih se uvijek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati provjeravati. 

 

Grčko stopalo (slika broj 4.)

Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugoga. Riječ je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, no sigurno nisu sretni kada trebaju ići kupovati obuću. 

 

Izduženo stopalo (slika broj 5.)

Kod ovog oblika palac je najveći, a svi ostali prsti su manji od onog prijašnjeg. Riječ je ljudima koji ponekad znaju biti vrlo impulzivni i mijenjati raspoloženja, no odlični su u čuvanju tajni. 

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.