x

Odmor na Azurnoj obali!

Boban Rajović je jedan od rijetkih ``estradnjaka`` koji se nikad ne žali na nedostatak posla. Kako i sam u šali ističe, njegova turneja traje već nekoliko godina a jedina razlika je u tome što tokom ljeta nastupa i po 15 dana zaredom i rijetko kad ima vremena za odmor. 

 
Nakon što je svojoj vjernoj publici predstavio spot i pjesmu ``Bahato`` Boban Rajović je odlučio nakratko ``pobjeći`` od posla kako bi napunio baterije i pripremio se za ljetnu turneju ali i ostale obaveze koje ga očekuju.

Tako je Rajović proveo nekoliko dana sa suprugom Draganom na Azurnoj obali. 
Tom prilikom posjetio je Monte Carlo, uživao u ljepotama Nice, prošetao čuvenim ``Promenade des Anglais`` odnosno ``engleskim šetalištem`` a nije propustio priliku i da ``svrati`` do Cannes-a i šetališta slavnih, gdje su mnoge zvijezde filmske umjetnosti, ali i drugi umjetnici, poput Ernesta Hemingveja, ostavili otiske svojih dlanova. 
 
 
Nakon četiri dana uživanja u čarima Azurne obale Rajović se već u subotu vratio prenatrpanom rasporedu. Slijedi snimanje još jedne duet pjesme  i spota kao i  ljetna turneja tokom koje će Rajović nastupati i po nekoliko dana zaredom.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.