x

Održan 3. internacionalni festival ``Spirit Fest Sarajevo`` žestokih pića i rakija!

Sinoć je u prepunoj sali Hotela Holiday uspješno završen i treći Internacionalni Festival Žestokog pića i rakija „SPIRIT FEST SARAJEVO“.

Posjetioci su uživali do kasno u noć a puna sala govori da je festival ispunio njihova očekivajna kao i očekivanja izlagača.

 

Pored promocije,degustacije obožavatelji dobre kapljice su se zabavljali igrajuči stoni fudbal i pikado na Jameson bar štandu.

 

U 20 h je upriličena i dodjela plaketa za najbolje ocjenjene rakije kojih je bilo mnogo a veliki pobjednici festivala iz tri kategorije su:

 

-Hubert 1924 za rakiju od Kajsnije i oni su dobili veliku zlatnu medalju u kategoriji rakija od voća i grožđa, 

 

-Kozarski Biser-BMB Delta za rakiju od Travarice je dobila veliku zlatnu medalju u kategoriji Specijalni Rakija,

 

-MB Impex za liker od Višnje „BABA VIŠNJA“ je dobio veliku zlatnu medalju u kategoriji Likera.

 

-Titulu velikog pobjednika u izgledu proizvoda je dobila Natura Antunović za dizajn                „TAJNE DOBRE KAPLJICE“.

 

Zlatne plakete koje je uradio Atelje „Budo“ su predali predsjednica komisije prof.dr.Nermina Spaho i organizator festivala Dejan Radović.

 

U 21 h je uslijedilo izvlačenje dobitnika nagradnih kupona koje je obezbjedio Hotel Termag Jahorina.Dobitnici nagrada će moći da uživaju u Spa centru,kuglanju i ručku.

 

Ispred organizacije se zahvaljujemo VanjskoTrgovinskoj Komori BiH koja je podržala projekat kao i medijima Pink BH,TV 1,portalima Klix.ba,Ekskluziva.ba i kompaniji             New Event.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.