x

Održan Mega dernek ``Sve gori`` Special!

Kao i svake prethodne godine, i ovoga puta je održan najpopularniji, te s pravom najbolji Mega dernek u BiH pod nazivom ``Sve gori``. Nakon petnaest vrhunskih derneka organizovan je još jedan specijalni Mega dernek, koji s pravom može ponijeti titulu naj derneka za 2013. godinu. Stoga ne sumnjamo kako će se petak, 06. decembar pamtiti još jako dugo vremena. Na izvrsnoj lokaciji održavanja u Hotelu Radon Plaza, Mega dernek ``Sve gori`` ostati će upamćen po mnogo čemu, jer je i ovoga puta vladala nezapamćena atmosfera i ubjedljivo najbolja zabava.

Radon Plaza

Džemala Bijedića 185, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+ 387 33 752 901

S obzirom da je ovaj dernek u nekoliko navrata proglašen jako bitnim događajem ne samo za Sarajevo, već i za BiH, organizator Faruk Šećerović se pobrinuo da sve protekne po najboljem redu i da obezbijedi kvalitetan muzički program. Za dobar muzički ugođaj pobrinuli su se Armin Čohodar i Dinela Mušanović, koji su se potrudili da zadovolje kriterijume svih. Sudeći prema komentarima, to im je itekako pošlo za rukom.

Isto veče je organizovana i degustacija vrhunskih vina vinarije Zadro, što je dodatno potpomoglo da svi budu veseli, raspoloženi i nasmijani. Organizator se zahvaljuje i svima ostalima sponzorima bez kojih Mega dernek ``Sve gori`` ne bi mogao biti realizovan, a to su: Generalni sponzor Alternativa - Sarajevo, Zlatni sponzor Zlatara Čehajić - Sarajevo, Mali raj Kiseljak, Alles Brennt Wien, Hotel Merona Sarajevo, Frizersko - kozmetički studio ``Mango`` Sarajevo, Modna kuća Elegans BBI centar Sarajevo, Solarijum Sunlight Grand centar Solarijum Sunliqht Ilidža, Zaklopača Comerc Sarajevo, Bavaria, Hotel Radon Plaza, Senzacija.ba i Ekskluziva.ba.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.