x

Održan četvrti PlayStation turnir Fifa 17 u Sarajevu!

Još jedno druženje u organizaciji Target Shop-a  na PlayStation 4 konzolama u novoj Fifa 17, na Tesla TV ekranima i velikim entuzijazmom učesnika je iza nas. 80 učesnika, njihovih porodica, prijatelja svih godina, kao i slučajnih posjetilaca BBI centra sa uzbuđenjem su navijali za svoje favorite i očekivali pobjednike. Turnir je održan ispred radnje Target Shop-a, etaža -1, BBI centar u Sarajevu, a portal Ekskluziva.ba je kao jedini medijski pokrovitelj zabilježio dio atmosfere sa druženja.

Takmičari su bili podijeljeni u 8 grupa i nakon uspjeha prva tri takmičara iz svake grupe nastavljali su se takmičiti za pobjedu. Podsjećamo ovo je jedini turnir u Sarajevu i BiH ovog tipa, koji već sada ima obilježje tradicionalnog turnira Sarajeva. 

 

Najviše pažnje dobili su naravno dva prvoplasirana takmičara, koji su se borili za prvo mjesto na turniru. To su Mirza Hasančić i Malik Ramović.

 

Navodimo imena najuspješnijih takmičara koji su osvojili vrijedne nagrade, koje su omogućili spozori i prijatelji turnira:

 

1. mjesto - Mirza Hasančić (Nagrada Playstation 4 – Sony)

2. mjesto - Malik Ramović  (Tesla TV 32” – Tesla)

3. mjesto - Nedim Peljto  (Lark Mobitel 5,25” – Printex d.o.o)

4. mjesto - Admir Nedžibović (Roccat Gaming Miš – Genelec d.o.o)

 

Čestitamo dobitnicima!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.