x

Održan event Reunion Night!

U subotu 12.08. na platou Skenderije, u okviru programa Summer Lounge, održan je Reunion Night, najavljivani event magazina Reunion. Unatoč niskih 15 stepeni, i oblacima koji su dežurali prije početka programa, svi gosti su se uspjeli ugrijati uz Prufrock i Dizzy Dee Dj-e koji su zabavaljali prisutne, a i oblaci su uskoro nestali.

Magazin Reunion, je dosta mlad projekt, koji ima za cilj promociju svih vrsta vrijednosti koje utječu na „zdravlje društva“, ovo je magazin za one koji uspješno plivaju poslovnim vodama, ali i onima koji se na to putovanje tek pripremaju. Za relativno kratko vrijeme uspjeli su doći do svoje čitalačke mase, a to su poslovni i urbani pojedinci koji su osim ličnog uspjeha zapaženi u društvenoj zajednici, i daju svoj doprinos njenom razvoju i unapređenju. Reunion Magazin je do sada predstavio mnoge ljude koji svojim stilom, u poslovnom ali i privatnom smislu, mogu biti primjer „zdravog uspjeha“. Reunion promovira kompletne ličnosti koji su se spoznale i ostvarile svoje potencijale. 

 

„Napraviti medij koji nema teme iz politike, estrade, crne hronike i koji se ne bavi nikakvim tabloidskim pričama, u vremenu izvrnutih vrijednosti, je dosta hrabar projekt. Ponosni smo što smo se uopće usudili razmišljati izvan okvira „dobitnih kombinacija“ , i što danas Reunion Magazin se prepoznaje kao medij nove generacije koji promovira vrijednosti neophodne za normalan i zdrav uspjeh“, poručila je direktorica magazina Irma Maksumić –Kajan na Reunion Nightu za prisutne novinare. 

 

Svi prisutni mogli su se upoznati sa magazinom i prelistati ranije brojeve. Iz Reuniona uskoro najavljuju novi broj, koji će biti poseban po nekoliko ekskluzivnih intervjua sa ličnostima kako iz BiH tako i regiona, a o tome ko će ovaj put biti na naslovnoj strani, i hoće li na njemu uskoro zablistati neka žena, nisu otkrili. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.