x

Održan humanitarni koncert ``Svi za Nedima``: Zvijezde bh. scene i veliki broj Vogošćana pokazali humanost!

Vogošćani su još jednom pokazali humanost na djelu! Humanitarnom koncertu „Svi za Nedima“ odgovorili su brojni sugrađani trinaestogodišnjaka kojem su finansijska sredstva neophodna kako bi se obavila transplantacija bubrega.

Svi žele da Nedim Smječanin što prije ozdravi. Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica koje su u potpunosti rasprodate, usmjeren je i uplaćen na račun za liječenje Nedima Smječanina a svojim pjesmama dopinos humanitarnom koncertu dali su brojni učesnici poput Faruka Durana, Hanke Paldum, Elmedina Kadrispahića, Ruže Efendić, Amara Jašarspahića Gileta, Seada Hodžića, Deniala Ahmetovića, Belme Karšić, Jale Brata i Bube Corellija, Haruna Mehmedagića, Fadila Ribića, KUD „Vogošća“ i dr.

 

- ``Veliko hvala učesnicima programa i svima koji su su podržali ovaj humanitarni koncert`` rekao je Nedimov otac Almir Smječanin, koji je podcrtao i to da mnogi daju doprinos prikupljajući novčana sredstva kroz različite aktivnosti.

 

Poruka sa humanitarnog koncerta je zasigurno ta da će se u Vogošći još gromoglasnije zapjevati kad Nedim Smječanin ozdravi!

(rtvvogsoca)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.