x

Održan humanitarni nagradni fitness !

U nedjelju 16. decembra u 17:00 i u 18:00 sati u Udruženje za fitness i rekreaciju Energija održan je humanitarni nagradni fitness, pod nazivom: Moj doprinos borbi protiv raka dojke.

Delegacija Fondacija „Sanela Redžepagić“, koje su predvodile volonterke Edina Skenderović, Sara Gavran, Eldina Majetić, Edina Borovina, prisutne učesnice su nagradile i prigodnim poklonima, za četiri kategorije: najmlađu, najstariju, najlakšu i najljepšu učesnicu fitnessa. Uz saradnju ljubaznih domaćini na čelu sa Džemalom Gekić, određene su pobjednice humanitarnog fitnessa, te su aktivistice Fondacije uručile poklone.

Volonterke su predale izabranim učesnicama, paket kozmetike koju je donirao ponosan sponzor Fondacije, Firma „Ovnak“ iz Viteza, prepoznatljiva je i po lancu CM - cosmetic market  koji je  najveći maloprodajni lanac u BiH, koji se bavi prodajom kozmetički proizvoda.

Sve učesnice fitnessa dobile su edukativni materijali o prevenciji od raka dojke, i  pozvane su da se priključe Klubu prijatelja Fondacije „Sanela Redžepagić“.

Fondacija „Sanela Redžepagić“ je učesnicama najavila neke nove akcije za narednu godinu od kojih se posebno izdvaja projekt pod nazivom „Moj doktor je najbolji“, koja će biti pokrenuta sa prvim danima nove godine.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.