x

Održana premijera filma „Tonetov život ili Bog, iće i piće“ i promocija albuma „Panika“ Tončija Huljića!

Tonči Huljić, izvrstan muzičar, autor i producent, nevjerovatne energije i svakako jedna zanimljiva osoba na regionalnoj muzičkoj sceni, još je jednom pokazao da svojim stvaralaštvom daje izuzetan doprinos ovoj vrsti umjetnosti. Naime, sinoć u prostorijama Wog centra uz bliske prijatelje i kolege muzičare  održana je premijera njegovog dokumentarnog filma „Tonetov život ili Bog, iće i piće“, te koncertna promocija novog albuma pod nazivom „Panika“, na kojem se nalazi 13 pjesama. Promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima su bili: Halid Bešlić, Hanka Paldum, Sulejman Haljevac Memo, Anabela i Andrej Atijas, Ahmed Švrakić, Hana Hadžiavdagić, Dijana Bliznac.

Njegov je muzički izražaj na dalmatinskom dijalektu, po čemu je i interesantan.

 

U intimnoj atmosferi s dragim ljudima, saradnicima i predstavnicima medija Tonči & Madre Badessa uveli su nas u svoj svijet.

 

Album „Panika“ predstavljen je malim koncertom. Svi posjetitelji imali su priliku uzeti u ruke novi album, jedinstven, osim po sadržaju, i po svom interesantnom dizajnu.

 

Na koncertnoj promociji albuma Tonči  je sa svojim bendom „Madre Badessa“ na pozornici ugostio i kolegu i prijatelja Petra Grašu, muzičara s kojim pjeva i duet na albumu.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.