x

Održana revija škole manekena u režiji Džejle i Jasne!

Nakon povratka iz inostranstva, Džejla Glavović je organizovala još jednu u nizu revija za polaznike svoje škole manekena. Tako je pored scouting agencije koju vodi i šalje bh. modele u strane agencije da grade karijeru, uspjela organizovati još jedan uspješan modni događaj.  Ovaj put je revija održana u Visokom, a Džejli je asistent i desna ruka bila miss Planete, lijepa Novosađanka Jasna Ivetić Burko. Djeca su nakon tromjesečnog napornog rada i vježbe izašli pred roditelje, rodbinu i prijatelje, te medije i pokazali šta su sve savladali i naučili kada je manekenstvo u pitanju.

U stilu velikih profesionalaca, reviju su iznijeli uz puno aplauza i oduševljenja publike. Zabavni dio programa upotpunili su Dženan Jahić i Emir Pihljak. Atmosfera je bila odlična sa puno pozitivne energije. Predstavili su se veliki manekeni i oni najslađi, mali manekeni.
 
Generalni sponzori manifestacije su bili Galerija Kovo, čiju su odjeću nosili i PC "Vizija".
 
Medijski sponzori bili su: Televizija Visoko, TV Vinet, Ban.ba, Visokoco.ba, Vipromo, Kakanj Live, a oficijalni fotograf je bio Kobi Photography.
 
Za make up pobrinula se Dalila Čulić i njen salon u Holiday Inn - Beauty by Dalila, a za frizure se pobrinuo  salon Version iz Sarajeva i njena vlasnica sa svojim timom, Meliha Ćerimagić, koja je inače jedini profesionalni sudija iz BiH na svjetskim takmičenjima frizera.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.