x

Održano tradicionalno druženje novinara i Coloseum Cluba!

U četvrtak 11.05.2017. godine održano je tradicionalno druženje Coloseum Cluba sa novinarima. Coloseum Club već godinama organizuje opuštena i prijateljska druženja sa predstavnicima medija, u cilju jačanja profesionalnih i prijateljskih odnosa sa novinarima. Velikim dijelom i novinari su svojim profesionalnim pristupom doprinijeli da Coloseum Club postane značajan i veoma prepoznatljiv centar zabave u gradu.

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

U opuštenoj atmosferi, i uz vrhunske kulinarske specijalitete Coloseum Cluba, predstavnici medija su proveli veoma ugodno majsko popodne a da kući ne idu praznih ruku, pobrinula se kompanija „LUSH“ koja je sve učesnike druženja nagradila  vrijednim poklonima, a dvoje najsretnijih je dobilo i poklon paket kompanije „LUSH“ kao i vrijedan ručni sat „LAURENS“, poklon Coloseum Cluba. 

 

Sjajna zabava u Coloseum Clubu se nastavlja danas u večernjim satima nakon Festivala svježih vina «HARVEST 2016» u Zemaljskom Muzeju Sarajevo, uz besplatan ulaz na After party Sarajevo Wine Weekend-a i vrhunski MAKAO band, a za 19.05.2017.g. Coloseum Club najavljuje jedinstvenu noć smijeha uz gostovanje TOP 5 STAND UP KOMIČARA REGIJE (Nesha Bridges, Srđan Jovanović, Hazim Mujćinović, Filip Andronik i Peđa Bajović).

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.