x

Oduševljenje na otvorenju Nargila bara Bosfor: Predivna noć uz Adnana i Tarika!

Na mjestu gdje je nekada bio Caffe Ezel u sarajevskoj Zlatarskoj ulici u srijedu 25. marta svečano je otvoren Nargila bar Bosfor, koji je na samom startu izazvao lavinu oduševljenja, što zbog samih nargila, ambijenta, ponuda, tako i zbog gostiju večeri. Naime, Adnan i Tarik su sve prisutne počastili dobrim izborom pjesama, tako da je ugođaj bio i više nego fenomenalan. 

Nargila Bar Bosfor

Mali Mudželeti 1

Kada je u pitanju novootvoreni Nargila bar Bosfor, vrijedi spomenuti kako nije riječ o standardnom objektu ovoga tipa. Naime, Nargila bar Bosfor se uistinu može porediti sa najboljim poslovnicama ovakvog tipa u Turskoj, jer pored samog ambijenta parira i sa najboljim duhanima za nargilu: Roman, Faher i Nice Gold, te brojnim drugim.

 

Nargila bar Bosfor u svojoj ponudi ne posjeduje alkoholna pića, tako da možete uživati u ugodnom ambijentu u prostoru gdje vas očekuje apsolutni mir i koji se ne osjeti na alkoholna pića. Nargila bar Bosfor će se potruditi da svojim fenomenalnim ponudama, a na koje su se uvjerili svi gosti na samom početku stekne vaše pomjerenje i bude mjesto na kojem ćete se osjećati ugodno neovisno da li se radi o večernjem izlasku ili da je to u pitanju dnevna varijanta. Dakle, osjetite dašak turskih nargila barova u Sarajevu, te se uvjerite  jedinstvenost Bosfora. Prepuni pozitivnih utisaka bili su brojni gosti na samom otvorenju, što će pokazati i fotogalerija.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.