x

Oglasio se Duško Tošić i objasnio ko je MISTERIOZNA djevojka s kojom su ga uslikali u Turskoj!

U Turskoj su ogromnu pažnju izazvale fotografije na kojima je fudbaler Bešiktaša Duško Tošić snimljen sa nepoznatom brinetom. Brzinom munje su počela nagađanja ko je ta djevojka, i kako će reagovati Duškova supruga Jelena Karleuša. Međutim, Tošić kaže da se bespotrebno podigla tolika prašina, kao i da je misteriozna žena, djevojka njegovog druga. 

– Glupo je što je ispalo tako… To je djevojka mog druga. Jelena zna njega… Kada je on izašao da priča sa policijom, ja sam, pošto imam auto, i zato što sam vozač, ostao u kolima. Oni su nas tada slikali i to je tako ispalo – ispričao je Tošić za Telegraf i dodao da ga nimalo nisu pogodili natpisi u turskoj štampi.

 

Duško napominje da su ga zvali brojni turski novinari, ali, kako kaže, nema potrebu da se bilo kome pravda.

 

– Tome ne pridajem pažnju. Moja okolina zna mog druga i tu djevojku. Nemam ja kome da se pravdam, ali imam potrebu da kažem kako jeste – zaključio je Duško Tošić.

 

Oglasio se i novinar Milan Bošković, koji je u subotu uveče, zajedno sa još nekoliko prijatelja bio u provodu sa Tošićem.

 

Bošković je uz fotografiju sa Tošićem, koju je objavio na svojoj Fejsbuk stranici napisao:

 

– I dalje sebe volim da smatram novinarom, ali se grozim kako su ljudi spremni da nekome upropaste život zarad klika, tiraža ili bilo kakve vrste publiciteta. Da u subotu uveče nisam lično bio sa Duškom Tošićem u Istanbulu pomislio bih da je momak uradio nešto loše. Ovako ipak više vjerujem svojim očima. Baš ružno.

 

Da podsjetimo, i Tošićeva supruga Jelena Karleuša je još juče na svom Tviter profilu objavila da je brineta sa kojom je Duško snimljen, u stvari, vjerenica Tošićevog druga.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.