x

Oglasio se i otac Hajrudina Kamenjaša!

Hajrudin je teško obolio od leukemije, a posljednja želja mu je da upozna Zlatana Ibrahimovića. Iako je išao i u Pariz, nije uspio u tome. Boljet će nas cijeli život što nismo uspjeli ispuniti želju Hajrudinu. Više nemamo snage, uložili smo posljednji atom i samo sa ciljem da naš Hajro bude sretan - priča Mustafa Kamenjaš, otac malog Hajrudina.

- Kako ne bismo razočarale Hajrudina slagale smo ga da je Zlatan u bolnici i da zbog toga ne može doći da se upoznaju. Čak smo kupile igračku za koju smo mu rekle da je poklon od Ibrahimovića u znak izvinjenja - priča za “Blic” Tehvida Tea Rekić, žena koja je pokušala spojiti Hajrudina sa fudbalerom.

- Mnogo smo slabi i bolni i ne možemo više ni misliti o tome. Htjeli smo našem Hajri ispuniti posljednju želju, ali jednostavno nam se nije dalo - kaže Mustafa Kamenjaš.

U nadi da se malom Hajrudinu ostvari san i da Zlatan postane stvarno zlatan u očima ovog djeteta Tehvida je sve vrijeme bila u kontaktu sa čelnicima iz PSŽ-a, za koji Zlatan nastupa, i koji su dali zeleno svjetlo za upoznavanje sa fudbalerom.

Iako se dječak osjećao loše pred put i roditelji htjeli da odustanu od polaska, jaka Hajrudinova želja je ipak presudila da se upute ka Parizu.

Hajrudinu su rekli da je Zlatan u bolnici zbog povrede, da se ne bi razočarao.

Majka Amela, koja je putovala sa Hajrudinom, ne krivi Zlatana i ne nagađa razloge zbog kojih se fudbaler nije pojavio.

Kako ne bi unizili Zlatana u dječakovim očima, majka Amela i Tehvida su svakog dana izmišljale razloge zbog čega se fudbaler nije pojavio. Hajrudin je nacrtao dres svom idolu kao poruku za brzo ozdravljenje.

Iako nije upoznao Zlatana, hrabri dječak je par dana obilazio Pariz, kupovao dresove Ibrahimovića i gledao utakmicu PSŽ-a iz VIP lože.

Izvor:blic.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.