x

Omiljeni hoteli regionalnih selebritija: Otkrivamo gdje zimuju naše zvijezde!

Mnoge zvijezde iz regiona zimu koriste za odmor i punjenje baterija, a nerijetki su oni koji početkom godine odlaze u toplije krajeve, kako bi i tokom najhladnijeg godišneg doba uživali na vrelim plažama.

Ipak, brojni su i oni koji ne vole udaljene destinacije, pa slobodno vrijeme koriste kako bi uživali u bazenina sa termalnom vodom i hotelskim kompleksima koji se nalaze na svega nekoliko sati vožnje.

 

Tako je Seka Aleksić sa suprugom Veljkom redovan gost Aquaworld Resort Budapest hotela, gdje provodi slobodno vrijeme i uživa u vodenim vratolomijama. Seka i Veljko će uskoro u ovaj hotel voditi i sina Jakova, s obzirom da su upravo najmlađima podređeni brojni sadržaji u ovom hotelu.

 

U istom hotelu redovan gost je i Goca Tržan koja u Budimpešti uglavnom odmara sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom.

 

- Aquaworld mi je relativno blizu i volim da se opustim u toploj vodi kada su napolju užasno niske temperature, kaže Goca kojoj su mađarski specijaliteti omiljeni.

 

U Aquaworld Resortu “zimuje” i njena koleginica iz muzičko-takmičarskog šoua “Pinkove zvezde”, Leontina Vukomanović, koja u čarima SPA hotela uživa sa ćerkom Lucijom.

 

- Nemam mnogo slobodnog vremena, ali kada ga imam, onda Lucija i ja idemo u provod. Budimpešta nam je blizu, pa se malo kupamo, malo šopingujemo i ne smeta mi što moram da vozim tamo i nazad, kaže Leontina.

 

Ipak, pored SPA hotela, brojne zvijezde vole i skijanje, pa Seka pored termalnih bazena, voli i snježne vratolomije, a kada nije na Kopaoniku, gdje odsjeda u MK Mountain Resort-u, odnosno hotelu Grand, uživa na jednoj od najljepših planina u regonu, na Jahorini.

 

Seka sa suprugom odsjeda u hotelu Lavina na Jahorini, koji se nalazi na samoj ski stazi, pa je zimska čarolija zagarantovana.

 

- Uživala sam u svakom pogledu, ali moram da priznam da mi je omiljen jahorinski čaj. Danju smo na skijama, a tokom večeri u centru hotela Lavina, i meni lično zimovanje je podjednako bitno kao i ljetovanje, rekla je svojevremeno Seka.

 

Oba hotela, Aquaworld Budapest Resort i hotel Lavina Jahorina, podjednako su interesantna posjetiocima iz cijelog regiona, a cijene su prihvatljive za svačiji džep, s obzirom da oba hotela redovno imaju akcijske popuste, pa odatle i naša preporuka čitaocima da obavezno posjete neki od ova dva hotela.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.