x

On je pravi: 19 znakova koji pokazuju da zaslužuje tvoju ljubav!

Ove sitnice nepogrešivo otkrivaju kako se ponaša zaljubljeni muškarac

U vašoj vezi se neće dogoditi da za njegove odluke saznaš nakon što su one donesene. Čak i kad nisi u pravu, pred drugima će uvijek stati iza tvojih leđa.

 

Ove sitnice nepogrešivo otkrivaju kako se ponaša zaljubljeni muškarac:

 

1. Kada ste sa njim, nikada ne treba da se pitate da li ste previše nametljivi, emotivni ili ćutljivi.

 

2. Ne postoji određen limit u postavljanju zajedničkih fotografija (ili selfija) na društvenim mrežama. On podržava nezavisnost, u svakom smislu!

 

3. Kada on komentariše vaše postove i fotografije, on se ne osjeća neprijatno zbog očiglednih komentara koji govore ``ja sam tvoj dečko``. Uvijek vam slobodno uručuje komplimente.

 

4. Zato što je veza sa tobom značka časti za njega.

 

5. Ne smatra da gubi značajne sekunde života zato što ima ozbiljnu vezu.

 

6. Nije mu palo na pamet da će mu veza sa tobom odbiti veliki broj djevojaka koje su mu se mjesecima ranije javljale i udvarale.

 

7. A ako mu misao o odbijanju drugih žena prođe kroz glavu, to je samo u kontekstu da mu je drago da ne mora više da gubi vrijeme na takve stvari. Zahvaljujući tebi, on je uspio da shvati da takve stvare nemaju nikakvu vrijednost- i sada su dio prošlosti!

 

8. Nikada mu ne bi palo na pamet da se žali na gubitak statusa, niti da se žali svojim prijateljima kako je upao u zamku koja glasi - ``imati djevojku``.

 

9. On vas nikada ne bi zapostavio, niti bi se usudio da traži zadovoljstvo negdje sa strane.

 

10. Veza sa vama ne čini da se osjeća kao da bilo šta propušta u životu. Vi predstavljete pravu vrijednost, koja nema cijenu!

 

11. On je tip koji zapravo govori svojim prijateljima da ima sreće da je našao nekog tako posebnog. I neće ni na trenutak pomisliti koliko glupo zvuči to što je rekao.

 

12. U stvari, on ohrabruje svoje drugare da se uozbilje i nađu ozbiljnu djevojku, uveravajući ih da je poptpuno vrijedno toga - sa pravom osobom, naravno.

 

13. On vam stalno pokazuje svoju naklonost na na sve moguće načine. I on se nikada ne osjeća glupo zbog toga, niti pomišlja da je tako ugrožena njegova muškost.

 

14. On je iskren i opušten sa vama. Često vam otrkiva svoja najdublja osjećanja, na potpuno otrcan način. A to je tako slatko!

 

15. On je tip dečka koji pozitivno gleda na sve što ga okružuje - i svu pozitivnu energiju unosi u vaš svakodnevni odnos.

 

16. Ponekad, ne želite sa svima da dijelite intimne stvari vaše veze, niti da otkrivate kako vam dobro ide, jer nema potrebe da se hvalite. Tu ljubav svako može da primijeti sa strane.

 

17. Tretira vas kao damu, najboljeg prijatelja i najljepšu djevojku na svijetu. On u vama ne traži savršenstvo i zanemaruje svaku vašu manu.

 

18. On ne meri svoju ličnu vrijednost upoređujući se sa vama. Ako je to ikada uradio, to je možda bilo na početku veze. Sada dopunjujete jedno drugo.

 

19. Seks je odličan, ali je uvijek u potrazi za nečim višim - nečim što je konačno našao ležeći u krevetu, na kišnom jutru, pored tebe.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.