x

Parfemi idealni za ljeto - BESPLATNA DOSTAVA!

Znamo da parfeme koje koristimo treba mijenjati u skladu sa promjenom godišnjeg doba. Za proljeće se preporučuju mirisi koji podsjećaju na buđenje prirode iz zimskog sna, puni su optimizma, i sadrže eterične mirise dobijene iz razigranog proljećnog cvijeća. Za muškarce se predlažu takozvane "sport" varijante i sviježije note. Pogledajte koji su parfemi pravi izbor za ovo proljeće, a interesantno je da sve, kao i mnogo veći izbor možete naručiti putem jedine online parfimerije u BiH onlineparfimerije.com, s tim da je dostava BESPLATNA. 

-  See by Chloe Si Belle Chloe za žene je svježi cvjetni, moderan i živahan miris, koji koketira sa odvažnim i „neustrašivim“ akordima. Ovo limitirano izdanje odražava spontanost, vedrinu i drskost See by Chloe brenda.

 

- Tresor In Love  Lancome za žene se otvara akordima nertarine, bergamota, ružičastog bibera i kisele kruške. U srcu su cvetne esencije turske ruže i elegantne nijanse jasmina uz sokove breskve i ljubičicu, dok su u osnovi kedar i mošus.

 

- L`Homme Sport Yves Saint Laurent za muškarce  predstavlja „nezaustavljiv“ miris, eksplozivne energije i priču o čovjeku koji je uvijek u pokretu. Opisan je kao magnetična i strastvena mješavina svježine drveća sa valom citrusnih nota u vrhu i senzualnim tragom ambera u bazi, te stvara eho originala znatno svježijeg i pjenušavijeg karaktera.

 

- Acqua di Gio Giorgio Armani za muškarce je miris slobode, pun vjetra i vode, u kompoziciji se perfektno slažu slatke i slane note morske vode, i nijansa sunčane topline koja grije kožu. Aqua di Gio je puna mediteranskog jarkog sunca. Ljutkasti citrus sa aromatičnom nijansom ruzmarina prepliće se sa slanim morskim nijansama i prozračnim hedionom.

     

Naručite jos danas vaš omiljeni parfem po najpovoljnijoj cijeni na  onlineparfimerija.com.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.