x

Opatijska rivijera - raj za najljepše djevojke BiH !

24 najljepše djevojke Bosne i Hercegovine se nalaze na pripremama za izbor Miss Bosne i Hercegvoine za Miss Svijeta u Opatiji. Još početkom juna, finalistice izbora Miss BiH doputovale su na Opatijsku rivijeru, koja je jedna je od najljepših u ovom dijelu Europe. Jedinstvena kombinacija morskog i planinskog zraka, parkovi, hoteli i austro-ugarske vile, šetališta i pješčane i kamene plaže čine opatijsku razglednicu više od 160 godina...

Djevojke su smještene u više predivnih hotela iz grupacije Milenij hotela – hotel Milenij i Milenij Sv. Jakov, najluksuzniji hoteli s 5 zvjezdica, i ugodni obiteljski i wellness hoteli s 4 zvjezdice, Milenij Grand hotel 4 opatijska cvijeta i Milenij hotel Agava. 

„Ono što mi se najviše sviđa u Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta je prekrasno uređenje hotela, velike terase s pogledom na more, sobe su zaista prostrane i ugodno opremljene, te u meni stvaraju ugođaj odmora i opuštanja“ – izjavila je Jelena Jović iz Modriče, jedna od finalistica izbora Miss BiH 2012.

 “Zaista, iz hotela se pruža veličanstven pogled na obronke Učke, Kvarnerskog zaljeva i njegove otoke” – rekla nam je Lamija Ibrišimović iz Sanskog Mosta. “Meni se sviđa što su sve sobe klimatizirane i imaju mini bar, sef, TV sa satelitskim programima i besplatni bežični pristup internetu” – izjavila je Jelena Lukić iz Brčkog.

 Aleksandra Savić iz Broda i Loreana Sladojević iz Banja Luke, oduševljene su jedinstvenim mediteranskim vrtom, u sklopu Hotela Milenij, okupanim palmama i cvijećem, predivnim pogledom na cijelu Opatiju i Kvarnerski zaljev.

 Svoje slobodno vrijeme, djevojke vole provoditi u kavani Grand, što je nezaobilazno mjesto za odmor uz kavu i veliki izbor čokolada, kolača i sladoleda.

Iako moram voditi računa o tome šta jedem, nisam mogla odoliti tzv. Milenij Choco, što predstavljaju jedinstvene ručno rađene čokolade i praline, koje su ujedno i najslađi suvenir i poklon iz Opatije“ – rekla nam je Nataša Derikonja iz Bijeljine.....

Kada se zažele odmora za pravo opuštanje, djevojkama su na raspolaganju  dva wellness centra u sklopu Milenij hotela. 

 Osim u Wellness Oazi Grand hotela 4 opatijska cvijeta, najveći dio svog slobodnog vremena djevojke provode u Royal spa, kraljevskom wellness centru hotela Milenij čiji zaštitni znak je austro -ugarska carica Sisi osmišljen kao oaza u kojoj se gosti mogu razmaziti, opustiti i regenerirati uz dozu luksuza.

 ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.