x

Opel ADAM ostvaruje snove na Pariškom sajmu automobila!

Novi ADAM, Opelov moderan mali gradski automobil, bit će predstavljen svijetu za samo nekoliko dana na sajmu “Mondial de l’Automobile” (Pariz, 29. rujna – 14. listopada 2012.), pri čemu će biti otkrivene tajne iza njegovih naizgled neograničenih mogućnosti prilagodbe.

Na Opelovom će štandu šarolika kolekcija ADAM-a koji svi predstavljaju vrlo različite osobnosti omogućiti javnosti da se uvjeri u ADAM-ov nenadmašan potencijal za individualizaciju te njegove inovativne značajke. Tvorci ADAM-a htjeli su učiniti svaki automobil jednostavno jedinstvenim.

Po otvorenju sajma bit će najavljene cijene ADAM-a i kupci će ga moći naručiti. Opel je želio testirati kako će se korisnici snaći u odabiru brojne ponuđene dodatne opreme kako bi stvorili ADAM svojih snova. Stoga je četvero zaposlenika sretne ruke dobilo priliku biti među prvima koji će individualizirati svoj vlastiti ADAM.

Katie, vrlo komunikativna marketinška stručnjakinja, htjela je da njen ADAM bude zanimljiv i šaren pa se odlučila za sportski ADAM SLAM. Vrlo dojmljivoj boji karoserije “Red’n’Roll” dodala je bijeli krov i crne kotače s odgovarajućim bijelim naplatcima. Radi daška elegancije, odlučila se za kožna sjedala. A na kraju, šlag na torti: osvijetljeni strop koji oponaša zvjezdano nebo. „To je pravi dodir čarolije“, objasnila je Katie. Opel je prvi proizvođač automobila koji je ponudio diskretno osvijetljeni strop u jednom malom automobilu jer se dosad ova značajka mogla sresti isključivo kod superekskluzivnih luksuznih automobila.

Njen kolega iz odjela dizajna, Oliver, naručio je elegantan ADAM GLAM jer mu se sviđa profinjena kombinacija tople boje “A Star is Brown” i bijele. Kao obožavatelj bicikala i da bi svom ADAM-u dao osobnu notu moderne gradske mobilnosti Oliver se odlučio i za Opelov ekskluzivni nosač bicikala FlexFix koji je pametno integriran u stražnji odbojnik automobila.

Philipp, prema vlastitom priznanju ovisnik o tehnologiji i obožavatelj glazbe koji radi kao inženjer za svjetlosne sustave, opremio je svoj kul ADAM JAM novim vrhunskim informacijsko-multimedijskim sustavom IntelliLink s dodirnim zaslonom u boji dijagonale sedam inča koji se integrira s njegovim iPhoneom i čini ga dijelom automobila. Dodao je u svoj ADAM i zvučni sustav Infiniti s osam zvučnika tako da uvijek može uživati u omiljenoj rock-glazbi i Johnnyju Cashu.

Sabrina je menadžerica u odjelu inženjerstva i obožava modu, a vodi i vrlo aktivan sportski stil života. Privukao ju je ADAM JAM svojom vedrom i kričavom bojom karoserije “Greenspotting” koja vuče na limetu. „Nazivi boja i sami su šareni kao boje“, objasnila je uz širok osmijeh. A da bi svojem ADAM-u dala dodatan sportski štih, Sabrina se odlučila za paket iz linije OPC (Opel Performance Center) koji ADAM-u daje snažniju i robusniju dimenziju.

Katie, Olivier, Philipp i Sabrina dobit će svoje ADAM-e za nekoliko tjedana, a da bi lakše podnijeli čekanje, posjetit će ostale ADAM-e na Pariškom sajmu. 

Impresivno velika kolekcija ADAM-a u Parizu

Ovo što je izabralo četvero testnih vozača ADAM-a samo je djelić naizgled beskrajnih ponuđenih mogućnosti prilagodbe. Na sajmu “Mondial de l’Automobile” u Parizu bit će detaljnije predstavljena čitava bogata lepeza individualnih paketa opreme.

S izloženom velikom kolekcijom različitih modela ADAM-a na svom štandu (paviljon 5.2, štand 501), Opel neće samo predstaviti velik izbor boja, opreme i personaliziranih mogućnosti, nego i novi informacijsko-multimedijski sustav IntelliLink koji s automobilom integrira pametni telefon (s Appleovim iOS-om ili Androidom). Interaktivni moduli, audiovizualni umjetnički prikazi i, naravno, brojni ADAM-i oživotvorit će brojna inovativna rješenja za prilagodbu koje su stvorili Opelovi dizajneri i inženjeri. Među njima su, primjerice, moderni stropovi, elementi ploče s instrumentima s pozadinskim osvjetljenjem i raznobojni ukrasi za upravljač. Poseban zaslon bit će namijenjen povezivanju pametnih telefona s novim informacijsko-multimedijskim sustavom IntelliLink.

Predstavljeno je i specijalizirana web-stranica posvećena ADAM-u na sajmu “Mondial de l’Automobile ekskluzivno namijenjena predstavnicima medija. Na njemu se može pronaći novi videozapis koji daje uvid u događanja iza scene ekskluzivnog fotografiranja ADAM- a za svjetsku premijeru na ulicama Pariza. U sljedećih će se nekoliko dana web-stranica stalno ažurirati novim informacijama, fotografijama i videozapisima. Vrhunac će biti 27. rujna ujutro kada će Opelov štand službeno otvoriti svoja vrata predstavnicima medija u 7.45 sati prema srednjoeuropskom vremenu.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.