x

Opel Corsa Kaleidoscope sada još osobnija!

• Više izbora za vozače koji žele dojmljiv i jedinstven izgled

• Sportska elegancija: crni sjajni krov, crna kućišta retrovizora i novi crni nosač rešetke

• Unutrašnjost sa stilom: posebne Kaleidoscope presvlake s uzorkom na sjedalima, otvori za zrak i ukrasi na vratima u odgovarajućoj boji

Rüsselsheim. Opel nastavlja s poboljšanjima izgleda svoje obitelji Corsi novim sportskim i elegantnim izdanjem Kaleidoscope. Kupci koji žele da njihova trovratna ili četverovratna Corsa izgleda dojmljivo i jedinstveno mogu birati između dvije luksuzne metalik boje karoserije: pepperdust i technical grey. One su izvana kombinirane s crnim sjajnim krovom, crnim kućištima retrovizora i prvi put ponuđenim crnim nosačem rešetke.

U unutrašnjosti, Corsina su sjedala dobila mladenački i dinamičan štih koji uzorkom podsjeća na kaleidoskop – otuda i naziv novog modela. Zahvaljujući srebrnim ili zlatnim prošivima, presvlake odaju luksuzan dojam, savršeno usklađen s ostatkom ovog modela.

Sjedala također dolaze sa slojem materijala Top Tec pa ih je lako čistiti i održavati. Obrubi otvora za zrak u živim bojama s odgovarajućim umecima u vratima u boji curry ili matt chrome, kao i nova središnja konzola u boji stealth black, dojmljivi su ukrasi unutrašnjosti. Radi što veće svestranosti, nasloni stražnjih sjedala mogu se preklopiti u omjeru 1/3 i 2/3 čime se dobivaju razne pozicije za smještaj prtljage.

Velik dio paketa Kaleidoscope inspiriran je popularnim izdanjem Color Edition, a uključuje sljedeću standardnu opremu koja Corsi daje još više sportskog duha i kvalitete svojstvene najvišoj klasi:

• aluminijska papučica gasa

• 16-inčni aluminijski naplatci

• kožom presvučen upravljač

• kromirane ispušne cijevi

• CD radio s kontrolama na upravljaču

Za sve koji žele još više luksuza i kvalitete tu je široka ponuda inovativnih dodataka kakva nedostaje konkurenciji, kao što je integrirani nosač bicikala Flex-Fix te napredni sustav prednjih svjetala (AFL). U ostatku dodatne ponude su pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) i parkirni senzori.

Bogata ponuda učinkovitih motora

Corsa Kaleidoscope dostupna je sa širokim spektrom kombinacija pogonskih sustava. Benzinski motori kreću se od ekonomičnog 1.2-litarskog modela s 65 kW/85 KS do snažnog 1.6-litarskog s turbopunjačem, 110 kW/ 150 KS i 210 Nm okretnog momenta.

Ponuda dizela uključuje vrlo učinkovit 1.3-litarski CDTI ecoFLEX sa 70 kW/75 KS te 1.7- litarski CDTI s 96 kW/130 KS. Ponuđeni su peterostupanjski i šesterostupanjski ručni mjenjač i, peterostupanjski Easytronic te automatski mjenjač.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.