x

Optimistična atmosfera u reprezentaciji pred duel s Grčkom!

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine treći dan boravi u Zenici, gdje se pripremaju za narednu utakmicu kvalifikacija protiv selekcije Grčke. Izabranici Mehmeda Baždarevića jutros su trenirali u šatoru, odnosno zatvorenom prostoru zbog snijega, koji je dosta natopio oba terena, te se zbog straha od povreda treniralo u zatvorenom prostoru.

Trening centar u Zenici ima velike resurse, tako da teren su umjetnom travom natkriven s unutrašnjim grijanjem i ventilacijom došao je kao idealno rješenje stručnom štabu na jutrošnjem treningu.

 

Vrijedi istaći da na treningu nismo vidjeli Emira Spahića, koji je i jučer trenirao odvojeno zbog lakše povrede, dok je Asmir Begović također bio odsutan kao i jučer, ali nismo znali razlog njihovih izostanaka.

 

Razgovarajući s reprezentativcima, atmosfera je odlična, igrači su uvjereni da u Atini mogu do povoljnog rezultata. Oni ističu da im se ne može ponoviti loša igra iz Belgije, te da su svi igrači maksimalno motivisani i spremni za nedjeljni okršaj.

 

Reprezentacija Bosne i Hercegovine još sutra će boraviti u Trening centru u Zenici, a za petak je planiran put u Grčku, gdje će obaviti i zvanični trening u subotu, dok je u nedjelju na rasporedu utakmica.

 

Izvor: sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.