x

Organizator koncerta Marije Šerifović očitao lekciju: Karleuša će biti gost, Bosanci su zaboravili šta je sve uradila za nas, neka vam Bog oprosti!

Ovih dana se povela velika polemika oko nekih izjava Jelene Karleuše u emisiji Zvezda Granda, a koje očigledno nisu svi dobro razumjeli. Iako JK nije rekla ništa loše, mnogi su to pogrešno protumačili, te jedva dočekali da pospu drvlje i kamenje po Jeleni, pri tome zaboravivši šta je sve uradila za BiH. 

Jelena je najavljena kao jedan od specijalnih gostiju na koncertu Marije Šerifović, 18. marta u sarajevskoj Zetri, a zbog brojnih napada povela se dilema kako se neće pojaviti u Sarajevu. Faruk Drina, organizator  i producent Marijinog koncerta se oglasio putem Facebooka, te najavio Jelenin dolazak, pri tome očitavši lekciju onima koji ovih dana govore protiv nje. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti: 

 

- ``Jelena Karleuša će nastupiti na koncertu Marije Šerifović 18. marta u olimpijskoj dvorani J. A. Samaranch - Zetra. A zašto ne bi? Jel` zato što neki namjerno pogrešno tumače Jeleninu opservaciju po pitanju građenja estradne karijere.

 

Jelena je potpuno u pravu kada kaže da se zvjezdanim stazama kreće iz velikih gradova, sa velikih scena uz blještavilo reflektora, kada te gleda milionski auditorij.

 

``Ako misliš da to kreće iz tvog sela, varošice, nemoj se mučiti i dolaziti pod reflektore i kamere Grand produkcije u najgledanijem TV showu- Zvezde Granda“.

 

Upravo ta Jelenina rečenica je uzburkala ovu balkansku baruštinu i dala šansu besposlenim hejterima da se na društvenim mrežama neprimjerenim komentarima iživljavaju na osobi koja je to najmanje zaslužila, bar od nas u BiH. Ne treba im dalje pojašnjavati ko je Jelena Karleuša za Bosance i Hercegovce, naročito one iz Srebrenice, dovoljno je otići na par internet adresa pomoću linkova koji slijede, i sve će im se samo kazati. Neka im Bog oprosti, ne znaju šta rade``, naveo je Faruk Drina, a da je to zaista tako najbolje pokazuje sljedeći članak, koji možete pogledati OVDJE.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.