x

Orient de Luxe party u Clubu ``Reina``!

Ove srijede u Lounge bar-u ``Reina``, održao se najpopularniji party koji se održava srijedom u našem gradu. Za dobru atmosferu zadužen je bio DJ Gorjan Kalauzović, te dokazao da je Orient De Luxe trenutno najbolji party koji se kontinuirano održava.

Klijentela je bila ponovno na zavidnom nivou , te smo u "Reini" sreli manekenke EminuKarišik, Maju Kljajić,Editu Pločo, Dajanu Majmunović, Aidu  Hadžić,Dalilu Agić, i druge.. Mladi pjevač show-a ZMBT Enes Merdović je sa svojom ljepšom polovinom proslavio svoj ostanak u showu, poznati organizator mega derneka ``Sve gori`` Faruk Šečerović je slavio svoj rođendan. Sreli smo i manekena Amir Hasić,fudbalera Željezničara Patricka Gerhard sa svojom djevojkom Dunjom Pašić, i biznismeni naše države koji su molili za diskreciju te smo ih kao profesionalan i ozbiljan portal i ispoštovali. Lijepe žene su ponovo bile u većini, te su nam na odgovor zašto dolaze u Reinu odgovorile: ``Extra provod uz normalnu raju!`` , te time pokazale kako Reina ide uzlaznom putanjom da postane najbolji klub u Bosni i Hercegovini.

Sljedeći event je "RnB Fever" party koji će se održati u petak 20. januara od 22 h, dobre zabave sigurno neće manjkati, a Reina će ponovo opravdati ukazano povjerenje svoje klijentele. 

Ekskluziva.ba 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.